- Reklama -

David Hasselhoff odmítá boj proti obezitě: „Má dcera je tlustá a zdravá!“

David Hasselhoff se odmítl zapojit do debaty o obezitě v pořadu Dobré ráno Británie, který uvádí Piers Morgan.

- Reklama -

Pořad Dobré ráno Británie, anglická obdoba naší Snídaně s Novou, uspořádal debatu o únorové titulní straně magazínu Cosmopolitan. Řešilo se, zda je podpora pozitivního vnímání vlastního těla zdravá nebo nezodpovědná v případě obezity. Módní časopis totiž zdobí 3 ženy, z nichž dvě očividně trpí nadváhou.

Moderátor Piers Morgan si stál za tím, že zobrazovat modelky s nadváhou na titulní straně nebyl během pandemie dobrý nápad a poznamenal, že pokud má člověk nadváhu, je o 70% vyšší šance, že ho postihne nějaké těžké onemocnění. Po diskuzi pak Morgan přivítal v pořadu herce Davida Hasselhoffa.

A byl zvědavý, jaký má na celou věc názor on.

David Hasselhoff v rozpacích kvůli tloušťce

- Reklama -

„Zeptejme se někoho, kdo nikdy nebyl obézní,“ začal Morgan. „Byl hvězdou Pobřežní hlídky a měl nejúžasnější auto v Knight Riderovi.“

Kamera zabrala Hasselhoffa, který skrýval hlavou v dlaních a neskrýval smích. „Jsem z toho vedle,“ přiznal.

„Vím, protože se už roky známe, že se o sebe dobře staráš.“

„Opravdu se pustíme do tohohle?“ ptal se Hasselhoff, očividně zaskočený řadou otázek.

Morgan si stál za svým: „Ano, pustíme.“

„Nepustíme!“ nechtěl pokračovat David Hasselhoff.

Jenže moderátor to nevzdal. „Chci jen rychlou reakci na naší debatu. Myslíte si, že bychom měli oslavovat obezitu jako zdravou? “

„Do tohohle se nechci pouštět, moje dcera v tomhle pořadu a je obézní a je zdravá, takže to nebudu řešit,“ poznamenal Hasselhoff.

Dcera Hayley svá kila miluje

Hvězda Pobřežní hlídky měla na mysli dceru Hayley, která v minulosti v Dobré ráno Británie mluvila o obezitě a tělesné pozitivitě.

Místo Hasselhoffa tak se slovy Morgana souhlasila jeho kolegyně Susanna Reidová. „Máte naprostou pravdu. Není snadné být vždy mimořádně štíhlý a myslím, že lidé s nadváhou, kteří se snaží zůstat zdraví, by se měli podporovat. “

„Je nezodpovědné, aby Cosmo oslavoval obezitu uprostřed pandemie, když víme, že vás obezita může zabít,“ dodala Reidová.

Debata vyvolala velkou reakci na sociálních sítích. Modelky z titulní strany jsou totiž přes nějaké to kilo navíc evidentně ve cvičebním úboru.

„Ta modelka jde cvičit. To je zdravé. Cvičení, bez ohledu na vaši váhu, je zdravé rozhodnutí, ne? “ ptal se jeden divák.

„Není nic špatného na tom, že na obálku časopisu umístíte osobu s nadváhou, ale uvádět tam slovo zdravé je zavádějící. Bez ohledu na to, co kdo říká o tom, jak je obezita nezdravá,“ zveřejnil další z diváků odlišný názor.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -