- Reklama -

Britney Spearsová: Prášky z ní udělaly mluvící trosku, tvrdí bodyguard

Potíže přitahující Britney Spearsová dostávala každý týden prášky, které změnily psychicky křehkou zpěvačku v blábolící zombie, tvrdí její bývalý bodyguard.

- Reklama -

Svalovec Fernando Flores říká, že Britney Spearsovou, která v současné době hlasitě bojuje o zrušení opatrovnictví, proměnily léky na předpis v ubohou trosku.

Flores pracoval jako ochranka nyní 39leté hvězdy v roce 2010 a vzpomíná přitom na ženu, o které se domnívá, že ji posílal zpěvaččin opatrovník. Ta se prý objevovala každý pátek, aby doručila Britney týdenní zásoby léků.


„Vysvětloval jsem [Britney Spears], co se děje. Co to všechno je – tři antipsychotika a antikoncepční pilulky,“ vzpomíná.

Britney Spearsová po prášcích? Troska…

- Reklama -


Poté, co si vzala léky, se prý z Britney rychle stal blábolící případ pro psychiatra. „Z příčetné osoby se stávala bláznem mluvícím o paralelních vesmírech,“ tvrdí Flores.

Říká, že telefonáty autorky hitu Baby One More time byly monitorovány, hostům se prohledávala zavazadla a ona jen vzlykala, když ji její otec, jeden z opatrovníků, říkal, co má dělat.


Britney Spears proto celé dny trávila cvičením a sledováním televize. „Jamie (otec Britney) volal 3x nebo 4x denně, aby zkontroloval, co dělá,“ prozradil Flores podle amerického magazínu Globe.

Tiše vyřešené obvinění


Flores je jen tak mimochodem ten samý bodyguard, co Britney zažaloval o 10 milionů dolarů a obvinil ji ze sexuálního obtěžování, jak uvádí ABC News. Tvrdí, že její chování bylo odporné.


„Prděla a vybírala si nudle z nosu… a byla … hlasitá a velmi vulgární,“ uvádí se v jeho žalobě. „Celé dny se nekoupala, nepoužívala deodorant, nečistila si zuby, neupravovala si vlasy, nenosila boty ani ponožky.“


Nakonec došlo k mimosoudnímu vyrovnání.

Ztrácí Britney Spearsová zase hlavu?

Britney Spearsová ostatně svým chováním vybočuje už od roku 2007. Tehdy si oholila hlavu a odmítla vrátit své dva syny, Seana a Jaydena, jejich otci, bývalému manželovi Kevinovi Federlinovi, který je měl v péči. Soudce na ni uvalil vazbu a opatrovnictví, aby ji ochránil. Stejně tak mělo rozhodnutí ochraňovat její peníze před hloupými chybami a dotírajícími zlatokopy.


Britney u soudu tvrdila, že opatrovnictví je proti ní dlouho zneužíváno. A že se o své záležitosti dokáže postarat sama. Podle posledních příspěvků na Instagramu to tak ale člověku úplně nepřijde… Není proto asi divu, že soud zatím jejím požadavkům nevyhověl.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -