- Reklama -

Bradley Cooper přiznal závislost na kokainu, spadl do ní kvůli neúspěchu u žen

Vypadá jako slušňák, ale nenechte se zmást vzhledem. Bradely Cooper přiznal, že měl v mládí problémy se závislostí na kokainu a alkoholu.

- Reklama -

Hollywood nebyl pro tohohle slavného herce jen samý úspěch a dívky padající k nohám. Bradley Cooper přiznal, že v začátcích kariéry se potýkal se závislostí na návykových látkách. Až donedávna totiž hvězda snímku Zrodila se hvězda skrývala před světem temné tajemství: Cooper byl závislý na kokainu! Svůj „problém s drogami a alkoholem“ z počátku tisíciletí přiznal během nedávné epizody podcastu Smartless, který vedle jeho hereckého kamaráda Willa Arnetta moderují také Jason Bateman a Sean Hayes.

„Byl jsem ztracený a byl jsem závislý na kokainu,“ svěřil se v podcastu Bradley Cooper s tím, že v showbyznysu měl v té době podle svého názoru úspěch a zrovna získal roli po boku Jennifer Garnerové v seriálu Alias. Jenže jako by mu to k ničemu nebylo. Vnitřně se totiž cítil, jako by byl „zpátky na střední škole“.

„Nemohl jsem se dostat do žádného klubu, žádná dívka se na mě nechtěla podívat. Byl jsem v naprosté depresi,“ svěřil se Cooper.

Trapný humor a tvrdá pravda od kamaráda

Tak se pokusil před touhle nepříjemnou skutečností utíkat. Cooper přiznal, že aby si vybudoval sebevědomí, snažil se zapadnout tím, že napodoboval populární „vulgární humor“ z počátku 80. let, který vyznával i jeho kamaráda Will Arnett. Jenže mu to moc nešlo. Jak mu řekl Arnett – vyloženě se mu to nedařilo.

- Reklama -

„[Arnett] mi říkal: ‚Hele, chlape, pamatuješ si, jak jsme tuhle večeřeli? Jak myslíš, že to šlo?““ zavzpomínal Cooper. „A já si vzpomínám, jak jsem si na té večeři myslel, že jsem mega vtipný, a myslel jsem si, že tihle dva kluci, kteří byli mými hrdiny, si taky mysleli, že jsem vtipný … Říkal jsem mu: ‚Myslím, že to šlo skvěle. Řekl bych, že jsem to docela zabíjel.‘ A Will Arnett mi odpověděl: ‚Byl jsi spíš vážně na zabití, chlape. Ty jsi byl vážně hrozná osina v zadku.“

Cooper i zapomínal venčit své psy

Právě tahle reakce vedla Coopera k sebereflexi. Uvědomil si, že v té době „svištěl“na kokainu tak moc, že krom nepovedených hlášek ve společnosti už dokonce zapomínal venčit své psy. Na což ho ovšem taky nejdřív upozornil Arnett.

„Tehdy jsem si asi poprvé uvědomil, že mám s drogami a alkoholem fakt problém. A byl to Will, kdo mi to řekl. A já na to prostě nikdy nezapomenu,“ svěřil se Bradley Cooper ve Smartless. „Říkal jsem si: ‚Aha, ten chlap, o kterém si myslím, že dělá dobrej humor, mi o tom říká pravdu,‘ a změnilo mi to celý život,“ svěřil se sedmačtyřicetiletý herec v podcastu. „V tu chvíli jsem se přestal zabývat tímhle druhem zlého humoru a změnil i svůj přístup k ostatním věcem.“

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -