- Reklama -

Matthew McConaughey prozradil, jak se vyrovnal se sexuálním zneužitím

Americký herec Matthew McConaughey tvrdí, že nedovolil, aby z něj "ošklivé a děsivé" sexuální napadení, které prožil v mládí, udělalo oběť nebo mu zabránilo v tom, aby si nyní užíval "dobrých sexuálních vztahů" se ženami.

- Reklama -

Herec o svých špatných zkušenostech promluvil v nedávno zveřejněné epizodě podcastu Amandy de Cadenet „Konverzace o: Mužích“. „Nenechám se tím porazit,“ přísahá ve zpovědi Amandě zaníceně McConaughey, který své traumatizující zážitky z dospívání již dříve popsal ve svých pamětech Greenlights. „Nebudu se bát vztahů, protože moje první zkušenost byla vydírání. Uh uh. To je úchylka. Ne, ne. Takhle to ve skutečnosti není!“ vysvětlil.

„Rodiče mě učili, vedli mě k úctě k ženě, úctě ke vztahu, úctě k sexuální intimitě, úctě k prostoru,“ řekl herec, jenž získal Oscara za roli ve filmu Dallas Buyers Club.

Nejdůležitější rady do života mu dal otec

McConaughey také zavzpomínal, jak ho jeho otec James naučil, že je důležité respektovat hranice sexuální partnerky. Tvrdí, že tato lekce mu umožnila rozlišovat mezi hroznými věcmi, které se mu staly, a velkými možnostmi, které pro něj existují ve vztahu s vhodnou partnerkou.

„Posadil si mě, povídal si chvíli o ptáčcích a včeličkách, a pak řekl: „Už máš ten věk, líbáš se?“ a já řekl: „Ano, pane,“ vzpomíná McConaughey. „A on na to: ‚No, jednou to zajde dál. Pravděpodobně to zajde tak daleko, že se budete intimně sbližovat a budou tam prsa a bude to pod pasem.“ „A co když to bude pod pasem? Parafrázuji.“

- Reklama -

McConaughey uvedl, že mu otec nakonec poradil: „Pokud někdy ucítíš, že dívka, žena, zaváhá, hned přestaň.“

Znásilnění mu štěstí ze života neodneslo

A tím se prý herec od té doby snažil řídit. „Potom jsem se dostal ke zdravým sexuálním vztahům a měl jsem dívky, které se mi líbily a které měly rády mě, a pomalu jsme se intimně sbližovali a bylo to krásné a neohrabané a všechny ty věci, ale nebylo to ošklivé jako mé předchozí zkušenosti,“ přiznal, že díky radám otce nakonec přebil hezkými špatné zážitky, při kterých byl v patnácti letech přemluven k sexu a v osmnácti ho dokonce muž znásilnil v autě.

Díky své dobré výchově se i přes nepříjemné zkušenosti odhodlal přijmout ve vztazích lásku a důvěru. V současné době má se svou čtyřicetiletou manželkou Camilou Alves tři děti: čtrnáctiletého Leviho, dvanáctiletou Vidu a devítiletého Livingstona. „Neoddiskutovatelně jsem se rozhodl, že své špatné zážitky v sobě nebudu nosit, že si tuhle bagáž nepřinesu do života, který povedu,“ uzavřel.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -