- Reklama -

Daniel Hůlka se v seriálu Specialisté ukáže v roli podezřelého zahradníka

Zpěvák Daniel Hůlka rozšíří svou hereckou kariéru o další roli. Objeví se v seriálu Specialisté.

- Reklama -

Po dvou filmech Z pekla štěstí a epizodní roli v seriálu Modrý kód se Daniel Hůlka znovu objeví na obrazovkách. V pondělním dílu seriálu Specialisté si zahraje jednoho z podezřelých. „Ve Specialistech hraji podmínečně propuštěného kriminálníka, který se živí jako zahradník, víc raději nebudu upřesňovat. Ale přiznávám, že mě potěšilo, když mi zavolali z produkce, zda bych v této epizodě hrál,“ svěřil se Hůlka.

Ten se objeví v epizodě, ve které se budou policisté snažit rozluštit vraždu šestnáctiletého mladíka Rikiho. Jeho tělo objeví přítelkyně Martina Kováře, novinářka Martina, při odpoledním sportování v parku. Specialisté začnou prověřovat, co byl zač a kdo mohl mít zájem na jeho smrti.

Mrtvé tělo mladíka v parku

Postupně zjišťují, že Riki byl odmalička problémové dítě, že se zřejmě podílel na krádežích různého autopříslušenství a že dokonce vydíral jednoho ze svých spolužáků na průmyslovce. Prvním podezřelým je Petr Kornelis, zahradník z parku, ve kterém byl Riki zavražděn. Právě jeho hraje Daniel Hůlka. Ten na roli Kornelise nejvíce ocenil, že jde o muže v nejlepších letech. „Udělalo mi velikou radost, když jsem si ve scénáři u své postavy přečetl, že Petr Kornelis je urostlý čtyřicátník. Vzhledem k tomu, že je mi padesát čtyři, tak asi vypadám dobře, když mě obsadili do role urostlého čtyřicátníka,“ komentoval svou roli se smíchem.

Hůlka si navíc pochvaluje, že díky natáčení mohl potkat staré známé. „Těšil jsem se na kamarády, třeba Martina Dejdara. Navíc mám rád detektivky a Specialisty znám, takže jsem měl radost, že se můžu zúčastnit,“ vysvětlil.

- Reklama -

Naruší pátrání zvídavá novinářka?

V seriálu mu ale možná moc do smíchu nebude. A kdo ví, jak moc bude chtít jeho postava Kornelise odpovídat na otázky. Podle synopse se totiž policistům při pátrání daří postupovat, ačkoli se musí vypořádat nejen se snahou podezřelých skrývat pravdu, ale také s neodbytným vměšováním novinářky Martiny Svátkové, která se cítí povinna detektivům pomáhat.

Jak to celé dopadne, si musíme počkat do pondělí 21. listopadu.

Zdroj:

Tiskové materiály TV Nova

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -