- Reklama -

Eva Holubová si pochvaluje spolupráci s osvědčeným filmovým manželem Jaroslavem Duškem

Před téměř čtvrt stoletím tvořili milenecký pár učitelů v kultovních Pelíšcích, ale nebyl to jejich první společný film. Už od 80. let mohli diváci vidět Evu Holubovou a Jaroslava Duška i v jiných snímcích. Jejich zatím posledním společným dílem je po Přání Ježíškovi film Přání k narozeninám, kde opět hrají pár.

- Reklama -

„Já mám ve filmech už svoje osvědčené manžele – Polívku, Lábuse, Klepla a samozřejmě Duška,“ svěřila se na natáčení Eva Holubová. S Jaroslavem Duškem oba hráli například už ve filmu Pražská 5 režiséra Tomáše Vorla, nezapomenutelným párem se ovšem stali v roce 1998 po uvedení snímku režiséra Jana Hřebejka Pelíšky. Diváci je pak společně mohli vidět například i ve filmu Pupendo v roce 2003 a před rokem ve snímku Přání Ježíškovi.

Že bude hrát roli Arnošta, dědečka, otce a hlavně manžela Evy Holubové se Jaroslav Dušek dozvěděl od producentů filmu Přání k narozeninám na poslední chvíli.

Nabídka role bylo milé překvapení, neskrývá Dušek

„Byl jsem překvapen nabídkou na další manželskou dvojici s Evou. Málem jsem v tomto filmu nemohl hrát kvůli jinému závazku, ale nakonec to dobře dopadlo a byl jsem obsazen do obou,“ odhalil střípky ze zákulisí oblíbený herec.

Jako dvojice si vyhovují. „Máme to spolu tak, že začínáme hrát vlastně už v kostymérně. Režisérka Marta Ferencová nás pozorovala, asi se jí to zalíbilo, a tak nás oba obsadila jako dvojici v obou filmech – Přání Ježíškovi i Přání k narozeninám,“ vysvětlila Eva Holubová. „Natáčení s ním bylo jako vždycky báječné,“ dodala.

- Reklama -

S dvojicí chtěla spolupracovat i Veronika Khek Kubařová

Ve filmu Přání Ježíškovi si s Jaroslavem Duškem a Evou Holubovou zahrála i Veronika Khek Kubařová, která se objeví také v Přání k narozeninám. „Možná je to taková náhoda, ale s oběma jsem si vždycky přála pracovat. A tak mám velkou radost, že mi ona náhoda dopřává je potkávat opakovaně. Jsou to pro mě nesmírně inspirativní lidi nejen herecky, ale i lidsky,“ svěřila se herečka.

A podobně to vidí i Matěj Hádek, který si ve filmu zahrál syna této dvojice. „Jsou skvělí, samozřejmě. Pan Dušek je chodící slunce a Evičku mám opravdu moc rád. Maminku mi nehraje poprvé a vždycky, když jsem s ní, mám pocit veliké blízkosti. Má opravdu krásnou duši,“ dodal herec.

Snímek Přání k narozeninám uvede do kin 19. ledna distribuční společnost Bioscop.


- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -