- Reklama -

Hvězda seriálu Ve při v problémech poté, co přiznala nevhodné sexuální chování

Slyšeli jste nejnovější drby o Davidu Choe? Malíř, který se stal díky roli v minisérii Ve při i televizní osobností, se ocitl pod palbou kritiky poté, co se znovu objevily nechutné komentáře, které v minulosti pronesl ve svém bývalém podcastu "DVDASA". Jistě sami uznáte, že nejde o nic pěkného.

- Reklama -

V podcastu z roku 2014 hvězda seriálu „Ve při“ prohlásila, že donutila masérku, aby na něm prováděla orální sex, píše indiewire.com. Později se David Choe snažil vše zamést pod koberec s tím, že šlo pouze o špatný vtip, kterým chtěl „šokovat“. Ale buďme realisté, na sexuálním napadení není nic vtipného. A nebylo ani v roce 2014.

Znovuobjevený klip z Choeova podcastu nyní budí velkou pozornost. V nahrávce Choe žertuje o nekonsensuálních sexuálních setkáních s hvězdou filmů pro dospělé a spolumoderátorkou podcastu Asou Akirou.

Vzrušení z možného zatčení

„Ona v tom nejede, ale ani tomu nebrání,“ vyprávěl Choe podle serveru Vice.com. „Vezmu ji zezadu za hlavu a tlačím ji dolů na péro, ona nic nedělá, tak řeknu ‚otevři pusu‘ a ona to udělá, a pak ji začnu š**at do obličeje.“

Věřili byste, jakou má tenhle muž drzost? Ale je to ještě horší… Choe pak mluvil o možnosti, že za své činy půjde do vězení.

- Reklama -

„S tím znásilněním… Chci říct, že bych měl teď velké problémy, kdybych jí položil ruku na ptáka a ona by řekla: ‚K**va, přestaň, jdu zavolat ochranku‘. To by byl mnohem jiný příběh. Ale vzrušení z toho, že možná půjdu do vězení, to je to, co dosáhlo mojí snahy o erekci,“ řekl.

David Choe bojuje za stažení nahrávky

Když třaskavý podcast opět vyplul na veřejnost a stal se virálním, Choe se celou událost snaží ututlat tím, že využívá zákony o autorských právech. Podle webu variety.com přiměl Twitter, aby rozhovor s ním stáhl z příspěvků ve feedu. Věřili byste tomu? Spisovatel Meecham Whitson Meriweather si to však nenechal líbit a sdílel snímky obrazovky s oznámením od Twitteru, v němž společnost informovala, že média odstranila kvůli porušení autorských práv.

A neuvěřitelná věc: e-mailovou stížnost podepsal sám Choe.

Nejsem znásilňovač, tvrdí umělec

Už v roce 2014, kdy byl podcast poprvé zveřejněn, se přitom Choe zabýval negativní reakcí veřejnosti a popíral, že by šlo o skutečný příběh. „Nikdy by mě nenapadlo, že se jednoho pozdního odpoledne probudím a uslyším, jak mě nazývají násilníkem. Je to na nic. Zvlášť proto, že jím nejsem. Nejsem znásilňovač. Nenávidím násilníky,“ uvedl v prohlášení, které tehdy sdílel server Buzzfeednews.com.

Ale buďme realisté. Jeho slova mluví sama za sebe. Možná je načase, aby Choe převzal odpovědnost za své činy a přestal s vymlouváním. Sexuální napadení není legrace za žádných okolností a je nejvyšší čas začít hnát k odpovědnosti ty, kteří se ho dopouštějí.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -