- Reklama -

Kaley Cuoco alias Penny z Teorie velkého třesku o sexu před kamerou

Kaley Cuoco promluvila o tom, jak se nechala koučovat pro svou první sexuální scénu, kterou předvedla v seriálu HBO „Letuška“.

- Reklama -

Ačkoli Kaley Cuoco působí v nové roli jako rozdováděná alkoholička, která si se studem neláme hlavu, natáčení lechtivých scén pro ni bylo překvapivě těžké. Jedna z hlavních postav seriálu The Big Bang Theory přiznala, že natáčení intimních okamžiků mezi její titulní postavou Cassie Bowdenovou a Alexem Sokolovem v podání Michiela Huismana bylo dost nepříjemné.

„Celostátní televize, která vysílá v osm večer má trochu jiný pravidla než HBO Max pro celou noc,“ svěřila se Cuoco pro USA Today. „Natáčela jsem už postelové scény v Big bang, ale tohle byla první opravdová sexuální scéna.“

Trapně nezkušená Penny

„Řekla jsem Michielovi, že jsem nikdy předtím nic podobného nedělala. Už jsi to dělal?“ ptala se kolegy.

- Reklama -

Odpověď byla suverénní: „Ano, asi 30, 40krát.“

„Byla jsem naprosto ohromená,“ vzpomínala Kaley.

Jako Penny hrála Cuoco řadu vášnivých scén jako sousedka, která se nakonec stala manželkou hlavního hrdiny, vědce Leonarda Hofstadtera. Seriál loni skončil po dlouhých 12 sezónách. I přes letité zkušenosti však Kaley potřebovala radu…

Místo sexu let na záchodě…

„Když zavolali akce, vůbec jsem to nezvládla,“ přiznala herečka. „Michiel říkal, že vypadám, jako bych se vznášela nad veřejnou toaletou. Ptal se, co dělám, a já musela přiznat, že nevím. Takže mě musel trapně naučit, jak mít falešný sex.“

V roli nakonec přes ošemetné chvilky Cuoco našla velké zalíbení. Nová postava jí umožnila ukázat, že má i jiný herecký rozměr – musela totiž ztvárnit dívku s vážným problémem s alkoholem a hluboce zakořeněnými problémy vyplývajícími z dětství.

„Toto je určitě moje coming-out párty ve smyslu předvést všem, že dokážu i něco jiného než komedii. Ta postava je docela temná, docela emotivní,“ popsala ve svém rozhovoru pro USA Today. „Toto je můj způsob, jak ukázat, že mohu dělat víc než jen sitcomy, a že to dělám ráda.“

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -