- Reklama -

V zajetí démonů 3: Premiéra už má konkrétní datum!

Premiéra hororu V zajetí démonů 3, který je založen na skutečném příběhu, se konečně blíží. Jste připraveni čelit zlu?

- Reklama -

V roce 2013 se horor V zajetí démonů zapsal do historie. Šlo o jeden z nejkvalitnějších hororů posledních let, o čemž svědčí i úžasné hodnocení, včetně 7,5 hvězdiček z deseti na IMDb a 82% na ČSFD. Tvůrci V zajetí démonů proto přidali další díl, který se také zabýval paranormálními jevy. I přes temné téma má snímek optimistický konec, při kterém dobro zvítězí nad zlem.

Letošní rok pak po letech čekaní fanoušky potěší vydáním V zajetí démonů 3. Trvalo celé 4 roky, než tvůrci konečně oznámili, že se dvojka z roku 2016 dočká pokračování. Film je dodnes proslulý svým vynikajícím zpracováním a režií. Fanoušci proto mají u filmu v Zajetí démonů 3 velká očekávání.

V zajetí démonů

Film nás vrací zpět do roku 1970, kdy se přistěhuje rodina s pěti dcerami na izolovaný statek. Matka v domě cítí něco neobvyklého a nakonec je svědkem čehosi až démonického při hraní s nejmladší dcerou. Rozhodne se vyhledat pomoc a zavolá lovce duchů.

Ed a Lorraine Warrenovi poznávají historii domu, který zaznamenal obrovské množství vražd a sebevražd. Dům stále pronásledují duchové lidí, kteří tam zemřeli. Duchové nutí matku, aby zabila dcery. Lovci duchů však situaci zabraňují a film končí šťastně.

- Reklama -

Příběh je inspirován skutečnými událostmi ze života Eda a Lorraine Warrenových. Pár celý svůj život zkoumal paranormální jevy a všechny díly série jsou založeny na jejich zkušenostech z reálného života.

V zajetí démonů 2

V roce 1977 vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine Warrenovi z odjeli z dovolené a vydali se na cestu do čtvrti Enfield v severním Londýně. Tam se setkají s Peggy Hodgsonovou, zmatenou svobodnou matkou čtyř dětí, která páru řekne, že v jejich domě bydlí něco zlého. Ed a Lorraine pro ni mají pochopení.

Všimnou si, že nejmladší dcera Peggy začíná projevovat známky démonického posednutí. Jak se manželé pokoušejí pomoci napadené dívce, stávají se dalším cílem ničemných duchů. Ed nakonec dívku zachrání, aniž by přemýšlel o svém vlastním přežití.

V zajetí démonů 3

Lovci duchů Ed a Lorraine Warrenovi se snaží odhalit pravdu o vraždě. Zdá se, že jde o démonické držení majetku za vraždu. Film je podobně jako předchozí díly založen na skutečném příběhu a je považován za poctu Lorraine, která zemřela v roce 2019. Fanoušci pochopitelně ihned spekulovali o spojitosti její smrti s nadpřirozenými silami, ale bylo jí 92, a pravděpodobně zemřela kvůli svému stáří.

Premiéru bude mít film na HBOmax 4. června 2021.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -