- Reklama -

Marilyn Manson šel na policii kvůli napadení, při kterém útočil nudlí z nosu

V roce 2019 v New Hampshire vydali zatykač. Jeho cíl? Marilyn Manson, který prý napadl nejmenovanou fotografku.

- Reklama -

Začátkem letošního roku se herečka a zpěvačka Evan Rachel Woodová světu svěřila se svou historií domácího násilí a za svého násilníka označila Briana Warnera, který je ve světě zábavy známý jako Marilyn Manson. Se svými obviněními přišlo pak mnoho dalších žen a uživatelé sociálních sítí pro ně hledali spravedlnost. Dnes to vypadá, že Manson je o krůček blíže k tomu, aby za své zločiny zaplatil. Není to přitom poprvé, co byl obviněný z napadení.

V roce 2019 na něj v New Hampshire vydali zatykač poté, co nejmenovaná fotografka tvrdila, že ji Manson napadl. Od té doby se státu tak dlouho vyhýbal, až už to dál nešlo. Napadení se netýkalo fyzického násilí, ale jeho „tělesných tekutin“. Manson se má vydat k soudu kvůli dvěma obviněním z prostého napadení.

K napadení došlo během Mansonova koncertu v Gilfordu ve státě New Hampshire a fotografka tehdy tvrdila, že na ni zpěvák z Ohia plivl a smrkl sopel. Druhý den po incidentu podala oznámení na policii.

Znásilňovač nebo jen smrkající otrapa?

- Reklama -

Vzhledem k tomu, že na obvinění Marilyn Manson nijak nereaguje, je vydaný zatykač stále platný. Za prosté napadení mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok a pokuta 2 000 dolarů. Manson nakonec souhlasil s tím, že se na základě dohody mezi policejním oddělením v Gilfordu a Mansonovým týmem vydá policejnímu oddělení v Los Angeles.

Šéf gilfordské policie Anthony Bean Burpee ve svém prohlášení napsal: „Pro nás to všechno znamená, že – díky více než 300 000 komentářů a sdílení na FB (z nichž mnozí nás očerňovali, že jsme vůbec vznesli taková obvinění) – to přimělo pana Warnera, aby se konečně zabýval svým nevyřízeným zatykačem. Což zase umožní oběti trestného činu, aby měla svůj den u soudu. A aby se snad pan Warner zodpovídal za své činy.“

Uživatelé Twitteru včetně @big081574 doufali, že zpěvák udělá správnou věc a vydá se policii. Nejen kvůli prostému obvinění z napadení, také kvůli dalším děsivým obviněním, která Mansona stále poškozují. Nijak mu totiž zatím nepomohlo, když tvrdí, že veškeré jeho sexuální vztahy probíhaly dobrovolně. Nyní ale bude přesto Marilyn Manson nejspíš oprávněně obviněn ze zneužívání, s nimiž přišla řada žen včetně Woodové. Jeho soud je plánovaný na srpen 2021.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -