- Reklama -

Lucifer 6: Proč chce Chloe zabít Lucifera v traileru na poslední sérii?

Lucifer 6 bude už příští měsíc na Netflixu. Nedávno zveřejněný trailer ale zanechal ve fanoušcích mnoho otázek. Jaký je důvod útoku Chloe na Lucifera? Proč by to vůbec dělala?!?

- Reklama -

Lucifer se na Netflixu vysílá už pět let, ale bohužel je toto fantasy drama téměř u konce. Lucifer 6 přistane na streamovací službě za několik týdnů, a proto Netflix zveřejnil první upoutávku na novou řadu. Jako vždy však trailer poskytl více otázek než odpovědí.

Proč Chloe zaútočí na Lucifera?

Promo sice probudilo diváckou zvědavost, co se bude dít dál, ale závěr traileru zanechal diváky zmatené.

Chloe (hraje ji Lauren Germanová) je vidět, jak říká příteli Luciferovi (Tom Ellis): „Ještě nám zbývá vyřešit jednu záhadu. Vraždu Lucifera Morningstara.“

Na Luciferovi je znát, že ho Chloe zaskočila. Pak mezi nimi vypukne šarvátka.

- Reklama -

S nožem v ruce se Chloe vrhá na Lucifera a snaží se ho udeřit ostřím. Nějakým způsobem se jí podaří Lucifera přimáčknout k zemi s nožem mířícím na jeho hruď.

Vše končí zmateným prohlášením Lucifera: „Tohle jsem tedy nečekal“.

Falešný Lucifer? Nebo převlečená Chloe?

Jeden z fanoušků na Redditu se domnívá, že by to mohla být nově obsazená Brianna Hildebrand, která hraje Luciferovu sestru Rory, převlečená za Chloe.

„Jednoduchá odpověď je, že to není skutečná Chloe, nebo že to není skutečný Lucifer,“ napsal. „Možná známe jméno nového anděla, ale nevíme, jakou má andělskou moc. Mohla by to být změna podoby.“

Objevují se ale i různé další teorie, co tato bojová scéna mohla znamenat.

„Jsem si docela jistý, že Chloe drží Amenadielův náhrdelník, který jí dává supersílu,“ myslí si další z uživatelů. „Myslím, že ji Maze naučila bojovat, což využívá proti Luciferovi. Ale je to jen odhad.“

„Nemyslím si, že se ho snaží zabít. Myslím, že trailer je zavádějící,“ říká další z fandů.

Buď jak buď, Lucifer po nejnovější sérii skončí. Na Netflixu se Lucifer 6 objeví 10. září.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -