- Reklama -

Ve jménu našeho pána 3. série: Danny McBride prozradil, o čem budou další epizody

Stanice HBO potvrdila pokračování oblíbeného seriálu ještě před uvedením jeho druhé řady. Ve jménu našeho pána 3. série se bude hlouběji zabývat tím, jak Gemstoneovi přišli ke svému bohatství, prozradil tvůrce Danny McBride, který je zároveň jednou z hvězd seriálu.

- Reklama -

V lednu letošního roku HBO oznámila, že se chystá třetí série černočerného komediálního krimi seriálu Dannyho McBridea Ve jménu našeho pána, informoval Newsweek. Pokračování potvrdila Amy Gravittová, výkonná viceprezidentka HBO. Ta v tiskové zprávě uvedla, že „rodina Gemstoneových rozesmívá jako nikdo jiný.“ Ve jménu našeho pána 3. série ale kromě šéfíků z HBO a milionů fanoušků potěšila nejvíc právě scénáristu a tvůrce Dannyho McBridea. Ten v seriálu exceluje v roli Jesseho Gemstona, nejstaršího syna rodiny z titulní megacírkve.

Musíme být kreativní, říká o natáčení McBride

McBride má radost, že se mu díky dalším epizodám podaří dotáhnout rodinu Gemstoneových tak daleko, jak jen to bude možné. „Rád pracuji s těmito lidmi a rád píšu tento seriál, takže pokud v tom můžeme pokračovat, jsem pro,“ řekl.

Herec oceňuje, že HBO jemu a týmu důvěřuje, že dělají „tvůrčí rozhodnutí“, a podporuje serál potřebnými zdroji. Přitom prý není snadné „uprostřed léta“ v Charlestonu v USA, kde se seriál natáčí, točit konec na Aljašce.

„Pokaždé, když jste postaveni před nějaké omezení, je to příležitost pro lidi, aby se kreativně posílili,“ prozradil McBride magazínu Variety. „A to je velká zábava.“

- Reklama -

Herec přiznává, že se snaží o to, aby každá řada seriálu byla nejlepší možná. „Ke každé sezóně seriálu, který jsem natočil, přistupuji, jako by byla poslední. Nikdy nevíte, co se stane,“ řekl McBride. „Nechci, aby se diváci cítili ošizení, pokud se seriál nevrátí.“

O čem je seriál Ve jménu našeho pána

Ve jménu našeho pána sleduje rodinu pokryteckých televizních evangelistů. Tu tvoří prestižní doktor Eli Gemstone (John Goodman) a jeho tři nemotorné a arogantní dospělé děti zhýčkané luxusem – Jesse (Danny McBride), Judy (Edi Patterson) a Kelvin (Adam Devine). Seriál nahlíží do zákulisí Gemstonova impéria a odhaluje, jak rodina využívá Boha, aby skryla své zločinné aktivity.

První série sledovala chování rodiny poté, co se Jesse musel vypořádat s existencí videa, na kterém šňupe kokain a užívá si s prostitutkami. To se pochopitelně neobešlo bez komplikací. Málem došlo i k vraždě, aby se nakonec ukázalo, že vyděračem rodiny je Jessieho vlastní syn.

Druhá řada pak výrazně prozkoumala rod Gemstoneových a minulost hlavy rdoiny – Eliho Gemstonea. Gemstoneovi se protot museli tentokrát poprat se zabijáckými promotéry wrestlingu, motonindži a převratem, který provede parta nabušených křesťanů.

Ve jménu našeho pána 3. série: Kdy se objeví nové díly?

První série měla premiéru 18. srpna 2019 a druhá série 9. ledna 2022. Zprávu o prodloužení na další řadu přišla jen několik týdnů po premiéře druhé série.

Obě řady měly dvouletý časový rámec. Pokud by to samé platilo i pro třetí sezónu, mohli bychom očekávat premiéru třetí série někdy v roce 2024.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -