- Reklama -

Cobra Kai 5. řada: Trailer láká na další velký souboj

Další série seriálu Cobra Kai bude mít premiéru dříve, než se očekávalo. Už za pár dní… A k dispozici je také nový trailer na nadcházející epizody.

- Reklama -

Seriál „Cobra Kai“ sleduje životy Daniela (Ralph Macchio), Johnnyho (William Zabka), jejich rodin a studentů karate 30 let po událostech filmu „Karate Kid“ z 80. let.

Ze seriálu se stal hit, u kterého Netflix za pár dní představí už 5. sérii. Netflix už dokonce zveřejnil první oficiální upoutávku na 5. řadu seriálu, která opět láká na akci v dojo bývalých nesmiřitelných protivníků.

Čeká nás velký souboj s Terry Silverem

O čem bude další řada? Po karate turnaji v celém údolí z předchozí sezóny je v 5. sezóně jasné, že Terry Silver, který má nyní tělocvičnu Cobra Kai zcela pod kontrolou, hodlá rozšířit dódžó po celém San Fernando Valley, píše Variety.com.

Terry a jeho instruktoři z Cobra Kai budou šířit svůj brutální způsob boje jako by to byl covid. Dostanou se všude, pokud je někdo nezastaví. A aby Terryho porazil, rozhodne se Daniel LaRusso spojit s bývalým protivníkem, protože Kreese je ve vězení a Johnny Lawrence ukončil svou kariéru karatisty, aby se mohl soustředit na napravení škod, které napáchal.

- Reklama -

Nové epizody budou plné starých známých

Fotky k páté sérii seriálu, která bude mít premiéru 9. září, dávají divákům možnost nahlédnout do toho, co je čeká. Jak informoval web esquire.com, Daniel a Johnny jsou nuceni získat nové i známé tváře, aby bojovali proti převzetí. Neznámé jsou zatím podrobnosti Barnesova návratu.

V seriálu se kromě Ralpha Macchia a Williama Zabky představí i Martin Kove jako John Kreese, Thomas Ian Griffith jako Terry Silver, Randee Heller jako Lucille LaRusso a Yuji Okumoto jako Chozen Toguchi. Ti všichni patří mezi herce z původního filmu, kteří se vracejí v seriálu „Cobra Kai“. Vedle vedle nich v seriálu září také Tanner Buchanan, Xolo Mariduea, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Jacob Bertrand, Peyton Listová a další.

Nová řada představí divákům 10 nových epizod, které budou k dispozici najednou. Pátá sezóna byla potvrzena již v srpnu 2021, tedy několik měsíců před premiérou čtvrté sezóny. Premiéra je 9. září.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -