- Reklama -

Barbaři 2. řada: Kolik dílů má nová série? A kdy bude premiéra?

Premiéra nových dílů o boji Germánů proti Římanům je už za pár dní.

- Reklama -

Druhá řada populárního německého televizního seriálu Barbaři, která se dočkala nečekaně velkého ohlasu, bude brzy dostupná na Netflixu. Barbaři byli podle stránek whats-on-netflix.com po svém uvedení s 37 miliony zhlédnutími za prvních 28 dní smým nejsledovanějším neanglicky mluveným titulem v historii Netflixu, než Netflix přestal používat dvouminutovou metriku.

Příběh seriálu se odehrává v Germánii v roce 9 n. l. během římské okupace, kdy se zotročené germánské kmeny spojily, aby zastavily expanzi Římské říše. V jednotlivých epizodách se ukazuje neuvěřitelně poutavý fiktivní popis událostí, které nakonec vedly k legendární bitvě v Teutoburském lese, jež změnila běh dějin a způsobila jednu z největších porážek římské historie.

Vzhledem k velkému důrazu na detail rekvizit, kostýmů a výpravy, stejně jako na mistrovsky zpracované bojové sekvence je pochopitelné, proč se původní mezinárodní seriál společnosti Netflix stal takovým hitem u předplatitelů po celém světě.

Kolik epizod má 2. řada seriálu Barbaři?

Všechny epizody druhé série Barbarů budou na Netflixu k dispozici najednou, píše netflixlife.com. Druhá série bude mít šest dílů, jak potvrdili tvůrci při rozhodnutí o pokračování. Vzhledem k tomu, že by měly jednotlivé epizody trvat přibližně 45 minut, mohou diváci celou novou řadu snadno zkouknout během víkendu.

- Reklama -

Fanoušky jistě také potěší, že v obsazení druhé série bude nově Odvulfa hrát Robert Maaser. Murathan Muslu si zahraje hlavního antagonistu Maroboduuse, krále Markomanů. Andrea Garofalo si zahraje Aula, dále se nově představí i Stefan Ruzowitzky, Katharina Heyer, Alessandro Fella, Cynthia Micas, Gabriele Rizzoli a Giovanni Carta.

A o čem druhá řada bude? Rok po bitvě se římská vojska vrátí do Germánie silnější než kdy jindy a Ari je opět konfrontován se svou římskou minulostí. Jeho bratr se navíc přidá na římskou stranu, aby Ariho potrestal za jeho zradu Říma. Zatímco se Thusnelda a Ari snaží sjednotit kmeny proti Římu, Folkwin učiní zlověstnou výzvu bohům.

Druhá sezóna odstartuje v pátek 21. října.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -