- Reklama -

De Niro natočil film s Pacinem, který byl tak špatný, že nechtěli, aby ho někdo viděl

Proč se Robert De Niro dodnes stydí za film, který natočil s Al Pacinem? A proč lituje, že si ho vůbec někdo pustil?

- Reklama -

Al Pacino a Robert De Niro jsou respektované legendy filmu, oba slavní herci už dohromady působí v Hollywoodu více než sto let. A to je dost dlouhá doba, aby natočili také něco, co se moc nepovedlo.

Mimo všechny ostatní filmy, ve kterých hráli spolu, se objevili v dnes už téměř zapomenutém filmu Oprávněné vraždy, který měl premiéru v roce 2008. Příběh snímku sleduje dva newyorské detektivy, které ztvárnili Al Pacino a Robert De Niro, jak se pokouší chytit pomstychtivého zabijáka.

Film vůbec neuspěl. Oprávněné vraždy byl komerční neúspěch, při výrobní ceně 60 milionů dolarů v kinech utržil na celém světě necelých 80 milionů dolarů, tvrdí ČSFD. Film nepřijali dobře kritici i diváci.

Prozření přišlo na slavnostní premiéře

A v roce 2019 Robert De Niro poskytl rozhovor, ve kterém přiznal, že si nízkou kvalitu filmu moc dobře uvědomoval. De Niro vysvětlil, že „ho to trklo“ během premiéry Oprávněné vraždy, kterou navštívil spolu s Al Pacinem, píše nme.com.

- Reklama -

Premiéra filmu Oprávněné vraždy se odehrála v Římě, pro oba herce měla být událost radostnou chvílí, při které se zúročí jejich několikaměsíční práce na filmu. Navíc: mít svůj film uvedený na tak historickém místě a s nadšenými fanoušky, mělo být pro každého herce snem.

Příště něco na co budeme hrdí, shodli se herci

Problém byl v tom, že pro De Nira a Pacina se místo toho večer stal velmi nepříjemnou vzpomínkou. Podle De Nira oba herci, které v soukromí pojí přátelství, věděli, že Oprávněné vraždy budou propadák, který zklame většinu diváků. Prý se až styděli, když se od fanoušků v Římě dočkali za snímek po premiéře ovací.

Podle De Nira se s Pacinem na premiéře Oprávněné vraždy shodli na tom, že film měl být mnohem lepší. Jak De Niro uvedl, poznamenal, že jejich další společný projekt musí být něco, na co budou oba moct být pyšní. „Řekl jsem: ‚Toto je skvělá reakce, ale bylo by hezké, kdyby tady byli kvůli filmu, na který budeme opravdu hrdí. Příště uděláme něco, co nás oba potěší,'“ svěřil se De Niro.

Herci si rozhodnutí vzali k srdci. Spolupráci znovu navázali až v úspěšném filmu Irčan od Ridleyho Scotta z roku 2019, který posbíral 10 nominací na Oscara.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -