- Reklama -

Novinky na Netflixu (prosinec 2020): Co by vám nemělo uniknout?

Novinky na netflixu (prosinec 2020) slibují opravdu nekonečné hodiny zábavy.

- Reklama -

Jak jistě sami uznáte, Netflix v druhé polovině prosince uvede víc titulů, než je snad člověk schopen zhlédnout. A některé opravdu vypadají víc než lákavě. Jaké Netflix novinky by vám neměly uniknout?

Méďa a lumíci – 2. řada (12. prosince)

Napětí v lese stoupá a méďa s lumíky se dostanou do bláznivých situací, ve kterých bude hrát roli elixír lásky nebo kouzelníkův klobouk.

Startup – 1. řada (13. prosince)

Mladí korejští podnikatelé, kteří by svoje sny rádi proměnili v realitu, bojují o úspěch i lásku v nemilosrdném světě špičkových technologií.

Anitta: Vyrobeno v Honóriu

Intimní dokument, ve kterém se brazilská popová ikona Anitta rozpovídá o slávě, rodině a neuvěřitelné pracovitosti, která ji vynesla až na vrchol.

- Reklama -

Zpackaný Vánoce (16. prosince)

Její sestra měla naplánovanou dokonalou vánoční svatbu a ona ji zpackala. Rebelka Tumi teď musí všechno napravit.

Rozparovač – minisérie (16. prosince)

Vyšetřovatelé a svědci vzpomínají, jak na sklonku 70. let terorizoval severní Anglii Jack Rozparovač.

Dějiny latinskoamerického rocku – minisérie (16. prosince)

Kapely jako Soda Stereo, Café Tacvba nebo Aterciopelados v dokumentu o krušném vývoji latinskoamerického rcku za časů diktatur, zákazů i otevřeného odmítání tvrdé hudby.

Na Vánoce žádný zázrak (17. prosince)

Účetní, který sní o kariéře kouzelníka, pozve šéfa na Vánoce k sobě domů. Neví ale, že jde o jednoho z nejhledanějších zločinců v Kolumbii. I tento film patří mezi vcelku očekávané novinky na Netflixu (prosinec 2020).

Schulz zachraňuje Ameriku (17. prosince)

Stand-up amerického komika rozdělený na 4. části, ve kterém si ber na paškál pandemii, predátory, protesty i prezidenty.

Sladké domove! – 1. řada (18. prosince)

Lidé se mění v krvelačná monstra a rozsévají zkázu. Zoufalý teenager a jeho sousedi z vedlejšího bytu bojují o přežití a snaží se při tom zůstat lidmi.

Řbitov zvířátek (18. prosince)

Za novým domem Creedových na novoanglickém venkově leží zlověstné staré pohřebiště. A po sérii tragických událostí se jeho děsivá síla projeví naplno.

Příběhy hříchu – 1. řada (18. prosince)

Čtyři krátké filmy, čtyři temné a znepokojivé příběhy o lidech, kteří mají vlastní sny a touhy – a o těch, kteří jim stojí v cestě.

Vir Das: V izolaci – karanténní speciál (16. prosince)

Během karantény pořádá tenhle oblíbený komik pro diváky na celém světě online vystoupení ze svého domova v Bombaji a dává jevištnímu vtipkování nový, hlubší význam.

Ma Rainey – matka blues

V roce 1927 se v nahrávacím studiu v Chicagu se svojí kapelou sešla zpěvačka blues Ma Rainey, která si nikdy nenechala nic líbit, a atmosféra tam brzy pořádně zhoustla.

Ariana Grande: Excuse me, I love You (21. prosince)

Půlnoční nebe (23. prosince)

Osamělý vdovec v Arktidě spěchá varovat astronauty, aby se nevraceli zpátky na Zem, kde došlo k celosvětové katastrofě. A také lahůdka pro milovníky George Clooneyho – hraje hlavní roli a stál i za kamerou.

Hurvínek a kouzelné muzeum (23. prosince)

Kluk, která je blázen do počítačových her, musí využít svoje schopnosti, aby zachránil staré muzeum loutek i celé město před zloduchem, terý se nečekaně vrací.

3 Bobule (24. prosince)

Mezi nejočekávanější novinky na Netflixu (prosinec 2020) rozhodně patří i třetí pokračování oblíbené české vinařské komedie.

Blíží se vinobraní a manželé, kteří jsou už nějakou dobu od sebe, se snaží zachránit nejen krachující vinařství, ale i svůj vztah.

Bridgertonovi – 1. řada (25. prosince)

Babiččino poslední přání (25. prosince)

Babička se rozhodne, že nastal čas sepsat poslední vůli, a celá rodina si začne dělat zálusk na její dům. Pokračování filmu „Babička se vdává“.

Krasotinky – 1. řada (14. prosince)

Vynikající studentka baletní školy se stane obětí útoku. Na její náhradnici ale čeká svět plný lži, zrady a nelítostné konkurence.

Kalifornské vánoce

Jeho bezstarostnému životu by mohlo brzy odzvonit, a tak se nechá najmout jako pomocník na ranči a zkusí přimět farmářku, aby těsně před Vánoci prodala rodinné pozemky.

Něžné vlny (23. prosince)

Je rok 1989 a nesmělý puberťák závodí s časem, aby navzdory přání rodičů stihl získat srdce okouzlující akvabely, která se brzy odstěhuje za železnou oponu.

Malá Anastázie (24. prosince)

Ruská princezna unikne časovým portálem před nebezpečím a s pomocí nové kamarádky se z Ameriky osmdesátých let snaží zachránit svoji rodinu, který zůstala v minulosti.

Můžeme být hrdinové (25. prosince)

Mezi další žhavé novinky na Netflixu (prosinec 2020) patří i film režiséra Roberta Rodrigueze. Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu.

To nejlepší ze zbytků (30. prosince)

Labužnické těstoviny ze včerejších hranolek? Žádný problém! Šikovní kuchaři se předhánějí v kreativitě a v kulinářské soutěži vytvářejí nové lákavé pokrmy ze zbytků.

Přestupný rok (31. prosince)

Anna má v úmyslu požádat svého přítele 29. února o ruku. Když ale potká šarmantního barmana, musí svoje rozhodnutí přehodnotit.

Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana (31. prosince)

V této volné adaptaci animovaného seriálu „Rock a Bullwinkle“ z 60. let se vydá psí génius pan Peabody a jeho mladý společník Sherman na vzrušující cestu v čase.

Drákula: Neznámá legenda (31. prosince)

Příběh o zrodu středověkého válečníka a vládce, který se musel stát upírem, aby ochránil svoji zemi před osmanskými nájezdníky.

Best of Stand-up 2020

Od Jerryho Seinfelda po Leslie Jones nebo Kevina Harta. Výběr toho nejlepšího ze stand-up komedie v silvestrovském speciálu.

Kursk (31. prosince)

Největší hrozbou pro posádku uvězněnou v potopené ruské ponorce je byrokracie na souši. Podle skutečného příběhu.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -