- Reklama -

Nebe s.r.o: Daniel Radcliffe si pochvaluje seriálovou spolupráci se svou láskou

Komediální antologický seriál Nebe s.r.o. s Danielem Radcliffem a Stevem Buscemim v hlavních rolích se vrátil už se 3. řadou. Nový příběh se odehrává na Divokém západě ve 40. letech 19. století.

- Reklama -

Poté, co si v seriálu Nebe s.r.o. v minulosti zahrál anděla a středověkého prince, se Daniel Radcliffe ve 3. sérii ujal role reverenda Ezekiela Browna. Ten vede hladomorem sužované obyvatele města na nebezpečnou cestu za lepším životem v Oregonu.

Cestou však pionýry podvede psanec Benny Teen ( Steve Buscemi), který je přesvědčí, aby se od něj nechali vést.

„Jedním z největších zážitků z natáčení Nebe s.r.o. je to, že všichni můžeme každý rok hrát jiné role,“ uvedl Radcliffe pro americký magazín TV Week. „Vždycky jsem miloval westerny. V dětství jsme s kamarády předstírali, že jsme kovbojové, takže je skvělé, že se poslední série odehrává na Divokém západě.“

V seriálu hraje i Radcliffova skutečná partnerka Erin Darke. Ta ztvárnila Ezekielovu lásku Phaedru. Je to poprvé od jejich seznámení na natáčení filmu Kill Your Darlings, co ti dva pracují společně.

Vzpomínka na první okouzlení

„Bylo krásné pracovat s Erin,“ přiznal Radcliffe v rozhovoru pro npr.org. „Potkali jsme se na natáčení, takže pracovat s ní znovu bylo jako vzpomínka na to, jak jsme se dali dohromady. Bylo to skvělé, jako bychom si zopakovali naše první rande.“

- Reklama -

Jeden z vrcholů pro Radcliffa přichází ve čtvrté epizodě, kdy se Ezekiel opije a skončí na jevišti, kde předvádí oplzlý tanec v make-upu a téměř odhalujících kožených kalhotách.

„Byla to zábava,“ usmívá se. „Měli jsme úžasného choreografa. Bylo to šílené taneční číslo. Je to jedna z nejbláznivějších věcí, které jsem na place dělal.“

Letos v listopadu uplyne 20 let od uvedení prvního filmu o Harrym Potterovi, ale herec říká, že nemá v plánu si toto výročí připomínat. ‚Určitě se bude konat nějaká oslava, ale nevím, jestli se sejdeme,‘ prozrazuje. ‚Opravdu se omlouvám, jestli to někoho trochu zklame.‘

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -