- Reklama -

Nejlepší filmy na Netflixu (leden 2021): Které opravdu stojí za to?

Nový měsíc, nové filmy. Jaké jsou aktuálně ty nejlepší filmy na Netflixu (leden 2021)?

- Reklama -

Předsevzetí? Ne. Nejdůležitější součástí nového roku jsou nové filmy ke sledování! Pokud první týdny roku 2021 něco naznačily, tak to, že budeme letos streamovat asi dost podobně jako loni. Pokud tedy přemýšlíte, co sledovat tento měsíc na Netflixu, má pro vás Světohled přehled „nejlepší filmy na Netflixu (2021)“. Mrkněte, které z nových filmů, co v lednu dorazí na streamovací službu, opravdu stojí za to.

Jako obvykle je na Netflixu tento měsíc k vidění i spousta starších filmových perel. Včetně akčního Sherlocka Holmese a dvou trháků z produkce Netflixu.

V oblasti novinek, co útočí na filmové ceny, určitě stojí za zmínku titul Střípky ženy. Pokud chcete spíše satirický thriller, určitě byste si neměli nechat ujít snímek Bílý tygr. Podívejte se ale raději na všechny naše filmové tipy. Pokud jste zde nenašli to, co hledáte, můžete se podívat na kompletní seznam lednových novinek na Netflixu. Také můžete zkusit omrknout, jaké nabízí Netflix nejlepší seriály.

Sherlock Holmes – české titulky

Režisér Guy Ritchie dodal ve své adaptaci Sherlocka Holmese z roku 2009 slavnému detektivovi image citlivého drsňáka. Holmese staví do role menšího superhrdiny pomocí technik zpomalené kamery a výrazných zvukových efektů. Díky tomu má člověk při sledování pocit, že každý úder překvapivě akčního detektiva najde svůj cíl. Příběh sleduje Holmese (Robert Downey) a Watsona (Jude Law) vyšetřující spiknutí s cílem ovládnout Británii nadpřirozenými prostředky. Ve filmu zazáří i Rachel McAdams jako neodolatelná zlodějka Irene Adler. Tohle je zábava.

- Reklama -

Střípky ženy

Dramatický snímek, možná spíš nádherný portrét smutku. To je film Střípky ženy (Pieces of a Woman). Děj sleduje pár (hráli Vanessu Kirby a Shia LaBeouf), který utrpí zničující ztrátu. Jejich malá dcera záhadně zemřela brzy po zdánlivě zdravém domácím porodu. Film vás provede devastující psychickou situací dvojice. Obzvlášť výkon Vanessy Kirby aspiruje na Oscarovou sošku. Jako žena chycená v pasti nepochopitelného zármutku a paralyzující deprese vskutku zazářila. Připravte se na brutální emocionální nálož.

Bílý tygr

Bílý tygr se prezentuje jako ostrý satirický thriller. Vypráví příběh o tom, jak se Balram (Ardash Gourav) z ničeho se stal bohatým podnikatelem. Černá komedie plná absurdity a empatických nedostatků kastovního systému Indie, Bílý tygr, slibuje podívanou s jedovatým humorem a pevným stiskem dramatického objetí.

Julie a Julia

Ctižádostivá spisovatelka Julia Powell, která se potýká se svou depresivní prací, se rozhodne vyzkoušet něco nového. Po celý rok se pokouší připravovat každý z receptů Julie Childové a výsledky sdílí na svém blogu o jídle. Souběžně film ukazuje, jak Julia Childová, jedna z nejoblíbenějších amerických kuchařek, dosáhla svého prvního knižního obchodu a stal se v 50. letech se známou televizní kuchařkou.

Vykopávky

Pokud jste fanouškem historických filmů, zejména těch založených na knihách, pak je tento film přesně pro vás. Carey Mulliganová hraje Edith Pretty: bohatou anglickou vdovu, která je přesvědčena, že na jejím pozemku je pohřbeno něco neobvyklého. Požádá o pomoc místního archeologa Basila Browna (kterého hraje Ralph Fiennes), aby jí pomohl odhalit skrytá tajemství. To, co odhalí, se stane jedním z archeologicky nejvýznamnějších objevů na světě.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -