- Reklama -

Nejoblíbenější filmy na Netflixu v lednu: Žebříček top 10 ovládají komedie

Nejlepší filmy na Netflixu v Čechách? V lednu to byly především komedie, ze kterých je nejoblíbenější český film Prvok, Šampón, Tečka a Karel.

- Reklama -

Se začátkem nového roku je na Netflixu k dispozici spousta nových filmů. Jenže znáte: snaha dobře si vybrat film, co bude stát za to, obvykle zabere víc času než sledování samotného filmu. Což může být zatraceně skličující. Proto je osvědčeným způsobem, jak najít nějaký nový filmový tip, omrknout žebříček nejoblíbenějších filmů na Netflix v České republice.

Třetím nejlepším filmem poslední doby je na Netflixu romantická komedie Královské zacházení, tak trochu novodobá verze Popelky, ve které se kadeřnice Izzy zapojuje do příprav na svatbu prince…

Mezi překvapivě dobře přijaté filmy se zařadila nová komedie Kevina Jamese Domácí tým, ve které hraje trenéra amerického fotbalu. Jako Sean Payton vede tým New Orleans Saints. Tedy do doby, než propukne skandál – přijde se na to, že jeho tým platil hráče za to, aby úmyslně zraňovali hráče druhého týmu. Payton dostane distanc, nesmí trénovat v NFL, a tak se vrátí do Texasu, aby mohl být více se synem, který hraje fotbal v týmu, co s každým soupeřem prohrává. Je z toho nakonec tak povedený film, že to s přehledem stačilo na 2. místo v žebříčku nejoblíbenějších filmů na Netflixu.

Komedie je i na vrcholu žebříčku – jedničkou v oblíbenosti se v posledních stal film Prvok, Karel, Šampón a Tečka. Příběh, který natočil Patrik Hartl podle vlastní knihy, vypraví o čtveřici přátel, co si do jednoho ve středním věku přiznávají, že jejich život není ani zdaleka takový, jak si ho představovali.

- Reklama -

A co dalšího se ještě líbí? Čtěte dál a zjistíte to.

Top filmy na Netflixu v lednu 2022

10. Král Artuš: Legenda o meči

Akčně a temně pojatá verze legendy o králi Artušovi. Film v režii Guy Ritchieho láká na propracované akční scény i na malé cameo Davida Beckhama.

9. Tým zabijáků

8. Red Notice

Nejdražší film, jaký kdy Netflix produkoval, stále patří mezi nejlepší filmy na Netflixu. Komedie za 200 milionů dolarů láká na slavná jména (Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadotová) spojenou s krádežemi.

7. Zpátky do divočiny

Animák vyprávějící o skupince zvířat, která utečou ze Zoo. Otřepané téma uspokojí především dětské publikum, které ocení roztomilost jednotlivých zvířat, humor i hudební složku. Z pohledu dospělého lze jistě ocenit, že jde o mile nenásilný snímek.

6. Příběh kmotra

V první desítce oblíbených filmů se na Netflixu dlouhodobě drží i česká krimi Příběh kmotra. Filmová verze boje české policie se zločinem v bouřlivých devadesátkách to má ale zaslouženě, jde o jeden z nejlepších filmů posledních let.

5. K zemi hleď!

První polovinu žebříčku začíná černá komedie K zemi hleď! Fiktivní příběh vypráví o tom, jak lidstvo čelí hrozbě srážky planety s meteoritem.

4. Mnichov: Na prahu války

Britské pojetí příběhu Mnichovské dohody je pro většinu Čechů těžce stravitelným filmem. Přesto (nebo možná právě proto) se stalo v posledním týdnu 4. nejlepším filmem na Netflixu podle sledovanosti.

3. Královské zacházení

2. Domácí tým

Komedie Domácí tým je na Netflixu i s dabingem.

1. Prvok, Šampón, Tečka a Karel

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -