- Reklama -

Deadpool 3 má datum premiéry. Do filmu přibude i Wolverin

Konečně bylo stanoveno datum premiéry Deadpoola 3 a těšit se mohou i fanoušci Wolverina.

- Reklama -

Deadpool 3 se připojí k filmovému vesmíru Marvelu. Ve filmu se totiž ukáže další známá postava Wolverina, kterého si v Deadpoolovi 3 zase zahraje Hugh Jackman. Ryan Reynolds, který Deadpoola hraje, prozradil příběh a výběr herců ve videu, které zveřejnil v úterý na Twitteru. Premiéra filmu je naplánována na 6. září 2024.

Ve videu mluví Reynolds o úvahách a vývoji filmu, protože bylo zásadní, aby byl debut postavy v MCU nezapomenutelný. Reynolds potvrdil, že po dlouhém zvažování a přemýšlení nemá nic. Napadla ho pouze jediná myšlenka… V pozadí lze vidět Jackmana, jak stoupá po schodech, zatímco Reynolds sedí na pohovce. „Hej, Hughu, nechtěl by sis znovu zahrát Wolverina?“ otočí se na něj Reynolds.

Hugh Jackman a nečekané vyznání lásky

„Ryane, jo, jasně,“ odpoví Jackman. Začně hrát slavní píseň Whitney Houston „I Will Always Love You“, v níž je slovo „You“ změněno na „Hugh“. Pak se objeví logo Deadpoola, které je probodnuto třemi adamantiovými drápy, a objeví se zářijové datum premiéry.

- Reklama -

Už to je skvělá novinka. Ale příchod Hugha Jackmana, který si v trojce zopakuje roli Wolverina, zní přímo fantasticky. Bude to nejen Wolverinův debut v MCU, ale také Jackmanův návrat po údajně poslední roli ve filmu Logan (který mimochodem patřil k tomu nejlepšímu co s Wolverinem vzniklo).

Režie se chopí Shawn Levy, vrací se scénáristé

Na Deadpoolovi 3 se měly původně podílet scenáristky Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Loeglin stojící za seriálem Bobovy burgery, ale nyní to spíš vypadá na návrat scénáristů prvního a druhého filmu – Rhetta Reese a Paula Wernicka, píše collider.com.

Film bude režírovat Shawn Levy, který se s Reynoldsem po Free Guyovi a The Adam Project potká už ve svém třetím společném filmu.

Dobrou zprávou také je, že Deadpool by si měl zachovat rating R, protože Marvel prohlásil, že to tak hodlá zachovat.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -