- Reklama -

Krvavá Sally zabila manžela na Valentýna: Jak to teď má se svými dětmi?

Nejnovější dokumentární film Krvavá Sally zanechal v divácích mnoho nezodpovězených otázek. Kde je Sally McNeillová právě teď? A co se stalo s jejími dětmi?

- Reklama -

Poutavý třídílný dokument Krvavá Sally obsahuje podrobné rozhovory se Sally a jejími dvěma dětmi, Johnem a Shantinou (kterým bylo v době zatčení jejich matky pouhých 9 a 12 let), a popisuje Sallyin vzestup ke slávě v kulturistickém průmyslu i její problematické manželství.

Dokument nabízí soucitný pohled do Sallyina života a osvětluje, jak genderové stereotypy a pohrdání právním systémem ovlivnily její případ, navzdory tomu, že název filmu má tendenci v divácích vyvolat představu, že jde o chladnokrevnou vražedkyni. Podle dokumentu Ray „škrtil svou manželku kulturistku Sally, když popadla revolver a dvakrát ho smrtelně postřelila“. Sally tvrdí, že šlo o sebeobranu a rozhodnutí ve zlomku vteřiny, aby si zachránila život, připomíná digitalspy.com.

Zakladatelka ženské kulturistiky, co za peníze zápasila s muži

Krvavá Sally má za to, že ji odsoudili kvůli její síle. Byla totiž jednou ze zakladatelek ženské kulturistiky. Soutěžila v silových disciplínách a byla oddaná posilování. Aby uživila své dvě děti a jejich nevlastního otce Raye, který nepracoval a soustředil se na získání titulu Mr. Olympia, zápasila s muži za peníze ve wrestlingu.

McNeilová proto část života jezdila po Americe, aby za 300 dolarů pro pobavení spoutávala makléře z Wall Street, a vydělávala si tím slušné peníze. Bohužel ale podle jejích slov všechny padly na steroidy jejího manžela.

- Reklama -

Když Krvavá Sally byla ve vězení, o její děti se starali prarodiče

krvavá sally syn john
Sallyin syn John v dokumentu promluvil o tom, jak ho nevlastní otec týral. | Foto: Netflix

O jeho násilnické a nevyzpytatelné povaze v dokumentu mluví obě Sallyiny děti – chlapec jménem John a dcera Shantina. John tvrdí, že Ray vůči němu a jeho sestře často používal násilí, když jejich matka nebyla doma, a byl k nim fyzicky krutý. Když Sally manžela zabila a skončila ve vězení, bylo Johnovi devět let a Shantině dvanáct. Obě děti se přestěhovaly k prarodičům z matčiny strany.

Když jejich máma seděla ve vězení, John i Shantina Lowdenovi narukovali do armády. John sloužil v pěti bojových misích v Afghánistánu a nakonec se u něj rozvinula posttraumatická stresová porucha a začal být závislý na drogách.

Po propuštění se Krvavá Sally s dětmi usmířila

Shantina, která udělala kariéru v oboru elektrotechniky a elektroniky, také trpěla posttraumatickou stresovou poruchou v důsledku vojenské služby a účasti v násilnickém vztahu. Také ona sloužila 16 let v americké armádě, prošla Afghánistánem a Irákem.

Jak Jack, tak Shantina, v současné době pracují ve svých oborech a mají děti, uvádí Thecinemaholic.com. Zatímco Shantina pracuje jako správce IT sítě pro Agenturu pro obrannou logistiku, John žije v Texasu. Ona bydlí v Georgii.

John a Shantina navštěvovali Sally ve vězení přibližně jednou ročně, a kvůli každé návštěvě cestovali 3 000 mil. Po jejím propuštění se usmířili a John dokonce vedl Sally k oltáři, když se vdávala za Norfleeta Stewarta.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.

Ralph Macchio byl na začátku Cobra Kai o pět let starší než mistr Miyagi v původním Karate Kidovi

Výtečný umělec, Noriyuki "Pat" Morita nejvíce proslul svou ikonickou postavu mistra Miyagiho, moudrého a laskavého senseie v kinematografickém skvostu z roku 1984 - snímku Karate Kid.

Holland Taylorová: Představitelka mámy Evelyn byla nejhůř placenou hvězdou seriálu Dva a půl chlapa

Holland Taylorová se proslavila v populárním televizním pořadu s názvem Dva a půl chlapa, který se vysílal v letech 2003 až 2015. V tomto seriálu ztvárnila postavu Evelyn Harperové, která je popsána jako "domýšlivá a sobecká bisexuální matka bratrů Charlieho a Alana a babička Jakea."

Jima Caviezela při natáčení filmu Utrpení Krista zasáhl blesk

Při natáčení "Utrpení Krista" zažil Jim Caviezel mnoho dramatických okamžiků, nejvýraznějším bylo zasažení bleskem.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -