- Reklama -

Netflix novinky březen 2022: Vrací se Bridgertonovi a Poslední království

Světohled vám přináší tradiční přehled nejzajímavějších titulů z pomyslného žebříčku „Netflix novinky březen 2022“.

- Reklama -

Je tu začátek nového měsíce a s ním už tradiční přehled Světohledu mapující nejlepší Netflix novinky březen 2022. Netflix v březnu zase chystá spoustu špičkového obsahu. Vedle nových filmů, ze kterých stojí za zmínku hlavně nové sci-fi dobrodružství Ryana Reynoldse nazvané Projekt Adam o cestování v čase a postapokalyptický thriller Černý krab, uvede streamovací služba také druhou řadu svého oblíbeného seriálu Bridgertonovi.

V březnu se na Netflixu objeví také spin-off seriálu Big Mouth. Seriál nazvaný Human Resources se ukáže 18. března. Za zmínku jistě stojí i mysteriózní seriál Toni Collette Mozaika lží. Kromě toho se chystá příchod dalšího velkolepého počinu na poli dokumentů. Za nejnovějším dokumentárním seriálem Veganka na útěku totiž stojí stejní lidé, co vyráběli seriály Tiger King a FYRE: The Greatest Party That Never Happened.

Co dalšího by vám ze seznamu Netflix novinky březen 2022 stojí za zkouknutí?

Nejlepší Netflix novinky březen 2022

2. března

Proti ledu

Hvězda seriálu Hra o trůny Nikolaj Coster-Waldau se na tomto filmu podílel hned v několika směrech. Pracoval na scénáři a hraje i hlavní roli. O čem film je? Jde o solidní převyprávění epické výpravy dánského badatele Ejnara Mikkelsena do Grónska.

- Reklama -

3. března

He-Man a vládci vesmíru

Neohrožený teenager Adam a jeho parta statečných outsiderů objevila legendární moc Grayskullu.

4. března

Mozaika lží

V tomto snímku dává žena dohromady temnou minulost své matky poté, co násilný útok v malém městě vynesl na světlo skryté hrozby a smrtící tajemství.

9. března

Poslední království

Pátou sérií Posledního království historické drama končí. Pro spoustu fanoušků to bude nejspíš hořkosladká podívaná.

11. března

Formula 1: Drive to Survive

Dokumentární seriál, který vznikl ve spolupráci Netflixu a Formule 1, přináší pohled do zákulisí jezdců a závodů Formule 1.

Projekt Adam

Pilot v podání Ryana Reynoldse cestuje časem a spojí se se svým mladším já a zesnulým otcem. Proč? Aby se vyrovnal se svou minulostí a zároveň zachránil budoucnost.

16. března

Veganka na útěku

Dokumentární sseriál o ženě, která si vezme muže, jenž tvrdí, že dokáže učinit jejího psa nesmrtelným.

18. března

Černý krab

Aby ukončila apokalyptickou válku a zachránila svou dceru, vydává se neochotná vojačka na zoufalou misi přes zamrzlé moře s přísně tajným nákladem.

Lidské zdroje

Sitcom, který je spin-offem animované hitovky Big Mouth, chystá svůj debut na streamovací platformě.

Top Boy 2. série

Top Boy zkoumá život na sídlištích prolezlých kriminalitou, kde je těžké uniknout obchodu s drogami. Drama od Netflixu debutovalo v roce 2019. Teprve teď ale končí čekání na nové díly.

25. března

Bridgertonovi

Úspěšné historické drama Bridgertonovi se vrátí s druhou sérií. V té se děj zaměří více na Anthonyho Bridgertona, bratra Daphne. Ta se na konci 1. řady provdala za vévodu Simona Basseta.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -