- Reklama -

Jenna Ortega tanec Wednesday vymyslela sama. Stal se hitem internetu

Informace ze zákulisí seriálu Wednesday odhalily, že Jenna Ortega sama vymyslela ikonickou scénu, ve které její postava Wednesday Addamsová předvádí zajímavý, ale hodně zvláštní tanec.

- Reklama -

Slavná Addamsova rodina se vrátila a na Netflixu se objevila se seriálem Wednesday, který je neodolatelnou kombinací horroru a komedie. Režisér filmu Tim Burton po premiéře ocenil, jak Jenna Ortega zvládla roli Wednesday Addamsové.

„Jenna je jedním z nejtalentovanějších lidí, se kterými jsem pracoval,“ prohlásil podle stránek express.co.uk během nedávného rozhovoru. „Je jako herečka němého filmu v tom smyslu, že dokáže vyjádřit věci beze slov. „

Jenna Ortega nabídla starší a lepší Wednesday

Režisér si na talentované herečce váží především toho, jak dokáže pracovat se svým výrazem. „Ona má velmi silný názor. Ale ukázat jemnosti pod tím bylo velmi, velmi vzrušující,“ vysvětlil. „Je vzrušující vidět Wednesday jako starší postavu. Obvykle ji vídáme jako mladší dívku, a tak bylo vzrušující prozkoumat ty zvláštní pocity, které máte jako teenager a které vás nikdy neopustí.“

Vzrušující byla práce na seriálu i pro Ortegu. Herečka nedávno prozradila, že to byla ona, kdo vytvořil choreografii Wednesdayina dnes již slavného tance na bálu Nikdyvíc. Sdělila to v novém videu, které bylo nedávno nahráno na Still Watching Netflix, jeden z oficiálních kanálů streamovací služby na YouTube. Scéna se odehrála poté, co Wednesday, která se neochotně účastní plesu. A protože jí chybí sociální dovednosti, upoutá pozornost všech svými výraznými tanečními schopnostmi, píše etonline.com.

- Reklama -

Nejistě slavný tanec na bále

„Vlastně jsem se kvůli tomu cítila opravdu nejistě,“ prozradila Jenna Ortega při sledování taneční sekvence spolu s dalšími hvězdami Emmou Myersovou, která hraje Enid, a Hunterem Doohanem, který hraje Tylera. „Choreografii jsem si dělala sama a myslím, že je na ní vidět, že nejsem tanečnice ani choreografka.“

„Je to úžasné!“ oponoval herečce Hunter Doohan, seriálový Tyler, zatímco Myersová zopakovala, že tato scéna patří k jejím nejoblíbenějším v seriálu.

„Vydržel bych se na tohle dívat jako na celý seriál,“ neskrýval nadšení ani kolega Percy Hynes White, který hraje Xaviera.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -