- Reklama -

Novinky kolem 2. řady Pána Prstenů: Pokračování může přijít až v roce 2026

Očekávání druhé sezóny Pána Prstenů: Prsteny Moci roste každým dnem, ale záplavy novinek se zatím fanoušci nedočkali. Jak to tedy se slibovaným pokračováním vlastně vypadá?

- Reklama -

Nejdřív dobrá zpráva pro všechny, kteří by si mohli myslet, že druhá řada seriálu „Pán Prstenů: Prsteny Moci“ byla zrušena – nestalo se tak. Práce na druhé sezóně Prstenů Moci běží na plné obrátky. Ve skutečnosti byla druhá sezóna objednána společně s první a natáčení začalo už v roce 2022 ve Velké Británii (filmová verze vznikala na Novém Zélandu). Tvůrce seriálu Patrick McKay to podle stránek variety.com vysvětlil tím, že to bylo vhodné, protože Tolkien „psal o svém vlastním okolí“ a natáčet na druhé straně světa by nebylo správné. „Je třeba říci,“ dodal, „že v příběhu, v Tolkienově světě, jsou cesty do jiných zemí významným opakujícím se motivem.“

Datum vydání zůstává tajemstvím

Pokud se ptáte na oficiální datum vydání druhé sezóny Pána Prstenů: Prsteny Moci, tak zatím žádné takové neexistuje. Diváci si nové díly budou muset ještě nějaký ten čas počkat. Do Středozemě se podle nejoptimističtějších odhadů mohli vrátit až několik let po premiéře první řady. McKay totiž v roce 2022 naznačil, že natáčení druhé sezóny by mohlo trvat „několik let.“ Podle tohoto odhadu by se druhá sezóna mohla objevit až v letech 2025-2026. Nicméně pozdní premiéra v roce 2024 stále ještě není úplně vyloučena.

Jak moc je reálný rok 2024?

S rozsáhlou franšízou jako je Pán Prstenů není úplně tradiční, aby nová řada vycházela každoročně. Obvyklé je očekávat alespoň 18 měsíční pauzu mezi sezónami. Kolo času, další epický fantasy seriál od Amazonu, uvedlo druhou řadz v září 2023, což byly necelé dva roky od premiéry první sezóny v listopadu 2021. Podobný časový rámec se dá očekávat i pro druhou sezónu Pána Prstenů: Prsteny Moci.

Ještě než začaly stávky herců a scénáristů, v roce 2022, věřil Vernon Sanders, šéf Amazon Studios, že nová sezóna by měla mít premiéru v roce 2024. Alespoň to tak tvrdil stránkám collider.com. O odložení zatím nepadlo ani slovo, ačkoli se nějaká ta proluka díky vyjednávání herců a scénáristů s filmovými studii kvůli novým podmínkám očekávat dá.

- Reklama -

Bohužel, až čas ukáže, jestli (a zda vůbec) se 2. řada Pána Prstenů: Prsteny Moci objeví na Prime Video na jaře, v létě nebo na podzim roku 2024.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -