- Reklama -

Lupin 3. část, datum vydání: Kdy bude pokračování Lupina na Netflixu?

Seriál Lupin se stal na začátku roku 2021 velkým hitem, ke kterému se teď díky novým dílům můžeme vrátit. Ale kdy a bude vůbec Lupin 3. část?

- Reklama -

Francouzské seriálové mysteriózní drama Lupin vyšlo na Netflixu 8. ledna a sklidilo ovace po celém světě. Seriál skončil extrémně napjatým momentem, takže fanoušci netrpělivě očekávali jeho návrat. Naštěstí přijde už v pátek se na streamovací službě objeví další díly. Přijdou poté i další díly? A kdy se Lupin 3. část objeví?

První série Lupina se poměrně netypicky dělí na části. Místo zhruba ročního čekání na další díly se tak diváci musí obrnit trpělivostí jen na několik měsíců.

Podobně to v minulosti udělal Netflix s dokumentárním seriálem Unsolved Mysteries.

Stejně jako první část je i druhá část Lupina složena z pěti epizod.

- Reklama -

Bude i Lupin 3?

A máme tu ještě další dobré zprávy: Lupin 2. část nebude koncem francouzského hitu, protože se chystá ještě 3. část!

Na webové stránce věnované hlavní postavě Assane Diopovi (hraje ho Omar Sy), kterou vytvořila společnost Netflix, už Lupin oznámil svůj další návrat.

V oznámení, psaném ve francouzštině i angličtině, se píše: „Assane je vždy o krok napřed. Lupin se vrátí ve třetím díle. Druhý díl vysíláme 11. června.“

Hvězda Lupina Omar Sy zprávu potvrdil na svém Twitteru.

„Nemůžeme před vámi nic skrývat. 3. část Lupina potvrzena!“ uvedl.

Podle všeho pak i 3. část bude mít pět epizod jako Lupin 1 a Lupin 2.

A kdy vyjde? Prvních pět dílů vydal Netflix najednou v lednu 2021. Fanoušci čekali pět měsíců, než dorazili další. Na třetí část ovšem čekáme už o dost déle. A ještě nějakou dobu si fanoušci počkají. Teprve nedávno Netflix oznámil, že další díly Lupina dorazí až v roce 2023.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -