- Reklama -

Sex education 3: Proč se Maeve a Otis v nové řadě nedají dohromady?

Otis a Maeve se v této sezóně nedají dohromady. Proč?

- Reklama -

Sex Education 3 je za rohem a fanoušci stále přemýšlejí o smazaném vzkazu, který Otis nechal Maeve, ale žárlivý Isaac ho snazal. Dají se ti dva v této sezóně dohromady?

Třetí série Sex Education pomalu ale jistě míří na Netflix, kam seriál dorazí 17. září. Ve finále druhé série Isaac (v podání George Robinsona) ze žárlivosti smazal důležitý vzkaz od Otise Milburna (Asa Butterfield) Maeve Wileyové (Emma Mackeyová). Vyřeší se to? Dojde v nadcházející sezóně konečně k prvnímu polibku ústřední dvojice?

Skončí Otis v Sex Education 3 konečně s Maeve?

Sex Education 3
Emma Mackey jako Maeve Wiley. Foto: Sam Taylor/NETFLIX © 2020

Na konci druhé série se Otis prostřednictvím hlasové schránky vyznal ze svých skutečných citů k Maeve, když vystupovala v televizním studentském kvízu. Později za ní i zašel, ale Isaac mu oznámil, že tam není. Otis po něm proto jen chtěl, aby jí vyřídil vzkaz, ať si zkontroluje telefon.

To ale místo ní udělal Isaac. A ten celou zprávu smazal, jakmile si ji poslechl, protože s ní chce sám navázat vztah.

Nový školní rok přinese změnu

sexualni vychova 3 serie Maeve
Maeve si na konci druhé série uvědomila, co pro ni Otis znamená. Foto: Sam Taylor/Netflix

3. série Sexuální výchovy bude tentokrát startovat na začátku nového školního roku po letních prázdninách. A otázek je víc než hodně: Mluvili spolu Otis a Maeve přes léto? Našel si přes prázdniny jinou holku?

- Reklama -

Z propagačních fotografií víme, že Otis navazuje vztah s populární studentkou Ruby Matthewsovou (Mimi Keene). Dvojice spolu měla románek na konci druhé série. A z propagačních fotek to až vypadá, že se jejich vztah od té doby stal jaksi veřejným.

Z toho vyplývá, že Maeve a Otis během letních prázdnin zřejmě vůbec neudržovali kontakt. Ona si samozřejmě myslí, že o ni Otis ztratil zájem, protože o jeho vyznání lásky nemá ani tušení.

Jak bude reagovat, až se o Otisových citech dozví? Fanoušci se shodují, že vztah Otise a Ruby vydrží, protože vědí, jak moc je Maeve oddaný. Ale co ona?

Jeden z uniklých záběrů ze seriálu naznačuje, že si v jednu chvíli uvědomí, co pro ni Otis znamená. Maeve a Otis si tak v této sezóně pravděpodobně dají najevo své city. Ale pokud má seriál pokračovat i po třetí sérii, ještě z toho nebude oficiální vztah…

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -