- Reklama -

Sex education 4: Chystá Netflix další řadu? Co se zatím ví?

Kdy vyjde Sex education 4. řada? Zjistěte všechno, co se zatím o dalších dílech ví.

- Reklama -

Po téměř dvouletém čekání na třetí sérii seriálu Sexuální výchova se fanoušci konečně dočkali. Ale osm dílů uteklo jako voda a otázek zbývá snad ještě víc než předtím. Dají se tedy Otis a Maeve dohromady? Jak to bude s Ericem a Adamem? A co Aimee? Asi každého zajímá, jak to vypadá se Sex Education 4? Můžeme se vůbec těšit na další emocemi nabitý výlet do Moordale?

Dobrou zprávou rozhodně je, že na další díly by se pravděpodobně nečekalo tak dlouho jako na díly 3. série, jejichž natáčení zkomplikovala pandemie koronaviru. Horší zprávou ale je, že seriál zatím nemá 4. řadu objednanou! Čtete správně: Netflix zatím seriál oficiálně neprodloužil.

Co to znamená? Nemusí to znamenat nic. Je standardní praxe, že streamovací služba po uveřejnění nových dílů několik měsíců vyčkává, aby zjistila, jak si poslední sezóna vede. Až pak se rozhoduje, jestli se seriál prodlouží. Takže vzhledem k výsledkům Sex Education by bylo opravdu hodně velké překvapení, kdyby na další řadu nedošlo.

Dočkáme se Sex Education 4?

- Reklama -

Že by se natáčet mělo si myslí většina členů obsazení. „Nevíme [zda budou další díly]. V tuto chvíli to není na náš. Kéž bych vám mohl říct víc. Ale vážně to nevím,“ svěřil se představitel Otise Asa Butterfield časopisu Cosmopolitan na otázku, jestli se bude dál natáčet.

Herec zároveň prozradil, že by se sám rád dozvěděli, jak celý příběh dopadne. „Chtěl bych vidět, jak se Otis a Maeve… dívají na širší souvislosti,“ řekl Butterfiled pro Elle.com. „Aby prozkoumali sami sebe a více se zaměřili buď na svůj vztah k sobě samým, nebo na platonické vztahy s přáteli a rodinou.“

Natáčení by se pak nebránila ani Gillian Andersonová, která hraje matku Otise Jean. „Už se o tom mluvilo a myslím, že vzhledem k tomu, jak se to lidem líbí, nevidím důvod, proč by to [nepokračovalo]. Ale věci se mění,“ řekla Andersonová mnohoznačně serveru Collider. „V Netflixu se věci mění každý den. A tak o tom nakonec nerozhoduje nikdo jiný než ti lidé nahoře.“

Sex Education 4 trailer: Kde se na něj podívat?

Sex Education 4
Lily Iglehart v Sex Education 3 zažila obrovské ponížení. Foto: Sam Taylor/NETFLIX © 2020

Než se zveřejní trailer, musí dojít k tomu, co zmiňovala Gillian Andersonová – tedy musí rozhodnout „ti nahoře“, že se pokračování bude točit.

Pokud se tak stane, natáčení zabere minimálně půl roku. Trailer ale tak jako tak Netflix obvykle nevydává dříve než měsíc před premiérou. Takže si ještě nějaký čas musíme počkat.

V případě jakýchkoli nových informací tento článek aktualizujeme.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -