- Reklama -

Seriál Nesvá se vrací s poslední sérií na HBO. Proč po páté řadě skončí?

Seriál Nesvá nedávno představil na HBO první díl nové série. Pro fanoušky seriálu je to ale bohužel začátek konce, protože televizní stanice potvrdila, že jde o poslední sezónu, kterou bude produkovat. Proč seriál končí právě teď?

- Reklama -

Seriál Nesvá je na HBO obrovským hitem již od svého uvedení v roce 2016. Herečka Issa Rae, která se v seriálu ukazuje jako Issa Dee získala za svůj seriálový hit řadu ocenění a bezmezné uznání kritiky. Po pěti letech a pěti sériích však HBO potvrdila, že pátá série bude poslední, kterou fanoušci stráví s oblíbenými postavami.

V závěrečné sezóně se dočkáme 10 epizod, přičemž první díly budou měly v USA premiéru 24. října.

Oznámení, že pátá sezóna bude poslední, přišlo na začátku roku 2021, kdy Rae retweetnula smutné potvrzení o konci podle zprávy serveru Deadline. Webu Rae vysvětlila, že seriál nebyl zrušen, ale že „vždy bylo v plánu“ ukončit příběh po pěti sezónách.

Plánovaný konec

„Vždy jsme plánovali odvyprávět tento příběh v pěti sezónách, ale bez obrovské podpory našich diváků bychom to nikdy nedokázali. Cítím se nadmíru požehnaně, že mohu příběhy našich postav dovést do konce, alespoň na obrazovce,“ prozradila herečka.

- Reklama -

Seriál byl původně inspirován internetovým seriálem Issy Rae Awkward Black Girl, jehož příběh pro stanici HBO rozšířila. A přestože se seriál chýlí ke konci, HBO ho chválí za to, že si vypěstoval věrnou fanouškovskou základnu a že vypráví „srdceryvný“ příběh.

Fanoušci si ale ještě budou muset počkat, jak Rae příběh seriálu Nesvá zakončí. Vzhledem k tomu, že byla odvysílána pouze jedna epizoda, zbývá ještě spousta času, než fanoušci uvidí postavy naposledy.

Co se týče herečky Issy Rae, hvězda má na obzoru spoustu dalších projektů. Hraje jak A Black Lady Sketch Show, tak Sweet Life: Los Angeles, které vyjdou v roce 2021. Také se podílí na řadě chystaných televizních projektů, přičemž několik z nich se již natáčí nebo je v předprodukci.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -