- Reklama -

Hra na Oliheň 2: Vrátí se Gi-hun zpět do soutěže v přestrojení?

V seriálu Netflixu Hra na Oliheň se Gi-hun nakonec stal šampionem a jako jediný přežil. Bude Hra na Oliheň 2 o tom, že se pokusí na ostrov vrátit?

- Reklama -

Hra na Oliheň je v poslední době asi nejprobíranější seriál současnosti. A snad všichni jeho fanoušci doufají, že se dočkají další série. Jihokorejské drama společnosti Netflix hodně lidí šokovalo, když se 456 soutěžících muselo navzájem utkat v řadě dětských her ve snaze nejen vyhrát 45,6 miliardy wonů, ale také si zachránit život. Hlavnímu hrdinovi Gi-hunovi (hraje ho Lee Jung-jae) se podařilo porazit všechny své protivníky, ale cena za vítězství byla až nesnesitelně vysoká.

Vydá se Gi-hun v utajení infiltrovat hry?

Od robota s červeným a zeleným světlem a smrtícího přetahování lanem až po intenzivní sledování stovek zavražděných lidí byla Hra na Oliheň pro Gi-huna přinejmenším traumatizujícím zážitkem.

Přesto se mu podařilo dostat se až do finále a po souboji na život a na smrt s letitým kamarádem byl vyhlášen posledním vítězem her. Ve finále se však ukázalo, že Gi-hun propadl depresi, protože se nedokázal nikdy vyrovnat s tím, co se na ostrově stalo.

Aby se pokusil pohnout z místa, chystal se odjet z Koreje za svou dcerou, ale na poslední chvíli si to rozmyslel.

- Reklama -

Pokusí se Gi-hun Hru na Oliheň nadobro ukončit?

Podle fanoušků seriálu na redditu by mohl následovat osud Jun-hoa (Wi Ha-jun) a pokusit se infiltrovat mezi soutěžící tak, že se se zmocní jednoho z kostýmů strážců. Pokud by se mu podařilo dostat do hry, možná by našel klíč, jak vše nadobro ukončit…

Existuje prý také možnost, že by mohl nakonec pracovat pro Il-nama (Yeong-su Oh) jako to udělal In-ho, který byl později odhalen jako Frontman. Ten byl nakonec ochoten zabít vlastního bratra Jun-hoa, aby hry ochránil.

Proč byl tak oddaný? Mohl chtít také hry zastavit? Co se s ním po vítězství stalo, že se přidal Il-namovi? Nic z toho vlastně dodnes nevíme.

Jasné zatím není ani to, jestli Netflix skutečně odsouhlasí pokračování a Hra na Oliheň 2 se bude točit.

Výsledky sledovanosti ale jasně mluví pro pokračování. Hru na Oliheň si podle aktualne.cz přehrálo 111 milionů domácností, takže poptávka po dalších dílech je zaručená.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -