- Reklama -

Bridgertonovi: Kdo je záhadná Lady Whistledownová?

Po dlouhém čekání se za pár týdnů vrátí na obrazovky seriál Bridgertonovi. A ten podle všeho velmi brzy odhalí indentitu seriálové drbny lady Whistledownové.

- Reklama -

Bridgertonovi jsou jedním z nejúspěšnějších seriálů, které se objevily na Netflixu. Vzhledem k jeho diváckým úspěchům bylo proto jen otázkou času, kdy se seriál vrátí s pokračováním. Toho se naštěstí dočkáme už v březnu. A nejen to. Vypadá to, že bude brzy veřešená jedna z největších záhad seriálu – kdo je záhadná lady Whistledownová?

Úspěšný seriál podle úspěšné předlohy

Bridgertonovi vycházejí z úspěšné knižní série spisovatelky Julie Quinnové. Sleduje životy osmi sourozenců Bridgertonových v uzavřené bohaté společnosti britské smetánky.

První řada sledovala nejstarší dceru Daphne Brigdertonovou (hraje ji Phoebe Dynevorová) a její cestu za láskou. Její bratr Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), který toužil po jejím manželství stejně jako její rodiče, si vzal na starost prověřování potenciálních nápadníků.

Kontroverzní bulvární plátek oblíbený ve vyšší společnosti, který píše záhadná lady Whistledown, však hrozil, že Daphne zcela zničí pověst a šanci na sňatek. Přestože byly zprávy o Daphne vždy podepsány jako lady Whistledownová, nikdo neodhalil, kdo se za tímto pseudonymem skrývá.

- Reklama -

Tajemná lady Whistledownová

Drby vychází v tištěné podobě, takže celá společnost měla přístup k pomluvám a odhalením lady Whistledownové. A dokonce ani diváci seriálu neznali skutečnou identitu lady Whistledownové, protože její zprávy namluvila herečka Julie Andrews.

Lady Whistledownová často psala o Daphne. Nejprve oznámila, že její bratr jí nenašel manžela a místo toho si užívá s milenkou. A když se Daphne nakonec seznámila se svým budoucím manželem Simonem Bassetem (Regé-Jean Page), psala se o něm, že mu trvá příliš dlouho, než ji požádá o ruku, což ve společnosti vyvolalo pochybnosti o jejich dvoření.

Po svatbě Daphne lady Whistledownová neztrácela čas a napsala další článek, ve kterém pomluvila spěch se svatbou s podezřením, že došlo k „nerozvážnosti“. Když ani po roce nepřišla zpráva o těhotenství, další drby zpochybnily plodnost páru.

Lady Whistledownová už nebude neznámá?

V posledních okamžicích první řady to vypadá, že lady Whistledownová je ve skutečnosti Penelope Featheringtonová (Nicola Coughlanová). Jako nejmladší z rodu Featheringtonů a nejlepší přítelkyně Eloise Brigdertonové (Claudia Jesse) nikdy nebyla podezřelá. V závěru je vidět postava v kápi, jak odjíždí v kočáře, zatímco Julie Andrewová vypráví nejnovější drby.

„Možná se jednoho dne přihlásím, i když věz, milý čtenáři, že toto rozhodnutí bude ponecháno zcela na mně. S pozdravem, lady Whistledown,“ říká.

Pak si žena spustí kapuci a pod tou není nikdo jiný než Penelopa, která hned předvedvedla svůj typický úšklebek.

Díky tomu se zdá nevyhnutelné, aby identita lady Whistledownové nepřišla brzy na přetřes. Na jedné z nedávno zveřejněných fotografií se zdá, že se Penelope rozhodne vyjít s pravdou ven.

Na snímku je vidět, že vede vážný rozhovor s Eloise. Že by o tom, kdo je doopravdy lady Whistledownová? To se dozvíme už 25. března. Právě v ten den se 2. série seriálu Bridgertonovi objeví na Netflixu.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -