- Reklama -

Netflix novinky duben 2022: Poslední díly Ozarku či nový seriál s hvězdou Squid game

I v dubnu představí Netflix svým divákům pořádný nášup nových seriálových a filmových titulů. Podívejte se v pravidelném přehledu Světohledu, co by vám tento měsíc nemělo utéct.

- Reklama -

Netflix novinky duben 2022 jsou plné seriálových návratů. Uzavření celého příběhu se dočkají fanoušci seriálu Ozark. Příznivci ostřejšího humoru si zase přijdou na své díky novým dílům Ruské panenky. Návrat s další sérií hlásí i oblíbený seriál Volejte Saulovi (Better Call Saul). K období pandemie nás vrátí nová komedie Judda Appatowa V bublině, ve které si zahráli David Duchovny nebo Karen Gilanová. Dobrou zábavu ale slibuje i komedie Metal Lords, kterou pro Netflix udělali tvůrci Hry o trůny.

Na novinky se ale nezapomnělo ani na seriálovém poli. Asi každý se bude chtít podívat na korejskou novinku Yaksha: Ruthless operation, už jen pro to, že je to jediná možnost, jak si znovu vychutnat herecké umění hvězdy Squid Game Park Hae-sooa. To je ten, co hrál nejlepšího kamaráda z dětství hlavního hrdiny…

To ale samozřejmě není ani zdaleka vše, co Netflix chystá v pomyslném seznamu „Netflix novinky duben 2022“. V nabídce pro tento měsíc je totiž ještě několik dalších titulů, které slibují dobrou zábavu při sledování televize.

Netflix novinky duben 2022: Přehled tipů světohledu

1. dubna

Apollo 10 a ½

Apollo 10½ vychází vzpomínek Richarda Linklatera a představuje divákům portrét texaského dětství na konci 60. let, který je podbarven vším možným, od vesmírných závodů přes porušování hygienických předpisů až po obaly na občerstvení a pomalu se prosazující hippies kulturu.

- Reklama -

V bublině

Film V bublině od Judda Apatowa láká na impozantní obsazení plné zábavných lidí. V ději se rychle rozpoutá šílenství předvádějících se herců, kteří se snaží hrát v šestém pokračování fiktivní dino-válečné franšízy a dřou se v absurdních podmínkách během pandemie koronaviru.

4. dubna

Better call Saul

Bob Odenkirk a Rhea Seehorn se vrací s poslední řadou klidného, napínavého, vtipného i děsivého seriálu. A tenhle návrat rozhodně patří do seznamu „Netflix novinky duben 2022“

8. dubna

Metal Lords

Dva kluci chtějí založit heavy metalovou kapelu na střední škole, kde se o heavy metal zajímají přesně dva kluci. A ještě jedna informace: za filmem Metal Lords stojí tvůrci Hry o trůny, minimálně z toho důvodu stojí za pozornost.

Yaksha: Ruthless operation

Bezúhonný státní zástupce, který má v nebezpečném městě za úkol prověřit tým speciálních jednotek a jeho nechvalně proslulého vůdce, vstoupí do smrtící války mezi špiony.

Jimmy Savile: British horrory story

Jimmy Savile byl jednou z nejoblíbenějších televizních osobností Velké Británie. Krátce po jeho smrti v roce 2011 se ale přišlo na to, že dlouhodobě zneužíval děti, přičemž některým jeho obětem bylo pouhých 5 let. Dokument prostřednictvím rozsáhlých archivních záběrů zkoumá zlo, které se v Jimmym skrývalo, a pátrá po tom, jak dokázal po čtyři desetiletí oblbovat celý národ.

20. dubna

Ruská panenka 2. série

Dechberoucí sitcom plný černého humoru s Natashou Lyonneovou v roli cynické mladé Newyorčanky Nadii Vulvokovové vypráví o tom, jak se v den svých 35. narozenin ocitne v časové smyčce, z níž musí najít cestu ven.

26. dubna

David Spade: Nothing personal

Jeden ze stabilních nahrávačů Adama Sandlera představí svůj první stand-up speciál pro Netflix. A v téhle oblasti by David Spade měl být zárukou kvality – přeci jen se humoru profesionálně věnuje od začátku své kariéry.

27. dubna

The mystery of Marylin Monroe

Jak to bylo se smrtí slavné Marilyn? Nový dokument Netflixu zpochybňuje sebevraždu herečky a zaměřuje se na často probíranou možnost úkladné vraždy.

29. dubna

Ozark – závěrečné díly

Seriál vyprávějící příběh finančního plánovače, který se přestěhuje svou rodinu z Chicaga do letoviska v Ozarku. S manželkou Wendy a dvěma dětmi v závěsu se Marty našel nový domov poté, co se pokazil jeho plán na praní špinavých peněz. Nyní je nucen splatit značný dluh mexickému drogovému bossovi, aby byla jeho rodina v bezpečí. Podaří se to?

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -