- Reklama -

The Boys 4. série: Amazon potvrdil pokračování. Explodující genitálie přinesly úspěch

Rekordní sledovanost nových dílů 3. řady seriálu The Boys donutila producenty rovnou schválit další pokračování.

- Reklama -

Jeden z nejlepších seriálů, které můžete najít na Prime Video, se dočká pokračování. Vedení streamovacího gigantu totiž potvrdilo, že dalo zelenou projektu The Boys 4. série. „Od prvního rozhovoru s Ericem Kripkem a tvůrčím týmem o třetí sezóně seriálu The Boys jsme věděli, že seriál bude pokračovat v ještě větší odvaze – což je vzhledem k diváckému úspěchu druhé sezóny, která byla nominována na cenu Emmy, úctyhodný výkon,“ řekl Vernon Sanders, vedoucí globální televizní divize společnosti Amazon Studios.

Seriál The Boys je zábavným a neuctivým pohledem na to, co se stane, když superhrdinové – kteří jsou stejně populární jako celebrity, stejně vlivní jako politici a stejně uctívaní jako bohové – své superschopnosti zneužívají, místo aby je používali k dobrým účelům. Banda (The Boys), skupina mstitelů, má přitom v úmyslu zkorumpované superhrdiny zastavit a pokračují v hrdinské výpravě za odhalením pravdy o Sedmičce a Voughtu – multimiliardovém konglomerátu, který superhrdiny řídí a kryje jejich špinavá tajemství. Je to boj zdánlivě bezmocných proti supermocným.

„The Boys nadále posouvají hranice vyprávění a zároveň jsou neúnavně zábavní a trefují se do společenské satiry, která působí až příliš reálně. Tento stylizovaný svět seriálu má neuvěřitelný globální dosah a sledovanost o premiérovém víkendu toho byla důkazem. Jsme nesmírně hrdí na herce a štáb, kteří vytvořili franšízu pro Prime Video, a těšíme se, až našim zákazníkům přineseme další díly The Boys,“ dodal Sanders.

Tvůrci neskrývají z pokračování nadšení

„Když budu mluvit za herce a štáb, jsme velmi vděční společnostem Sony, Amazon a především fanouškům, že seriál přijali a umožnili nám natočit další díly,“ uvedl k ohlášenému pokračování Eric Kripke, tvůrce seriálu The Boys. „Jsme nadšeni, že můžeme pokračovat v boji Butchera a Bandy proti Homelanderovi a Sedmičce a také komentovat šílený svět, ve kterém žijeme. Navíc je to poprvé v historii, kdy explodující genitálie vedly k dalšímu úspěchu.“

- Reklama -

„Producenti a herci seriálu The Boys rok co rok dokazují, že neexistuje laťka, kterou by nedokázali přeskočit,“ komentovali výrobu 4. řady Jeff Frost, prezident Sony Pictures Television, a Jason Clodfelter, spoluprezident Sony Pictures Television. „Jsme na tento brilantní a podvratný žánrový seriál neuvěřitelně hrdí. Náš vztah s Prime Video je mnohem víc než jen partnerství, je to spíš rozšířená rodina. Všichni v Sony Pictures Television jsme vděční, že se můžeme připojit k Prime Video a Ericu Kripkovi a společně s nimi připravit další úspěšnou sezónu.“

Součástí série The Boys je nyní i osmidílný antologický animovaný seriál The Boys Presents: Diabolical. V současnosti se natáčí ještě zatím nepojmenovaný seriálový spin-off, který se bude odehrávat na jediné americké vysoké škole určené výhradně pro mladé superhrdiny.

Zdroj: Tiskové materiály společnosti Prime Video

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -