- Reklama -

Rod draka 2. série: Hlavní tvůrce slibuje více draků a více krve

Že se fanoušci dočkají a Rod draka 2. série se bude natáčet, tvůrci potvrdili už po odvysílání druhé epizody.

- Reklama -

HBO se překvapivě brzy rozhodla, že Rod draka 2. série dostane zelenou. Ale kdo by se tomu divil, když byl 1. díl nového seriálu tím vůbec nejsledovanějším v historii? Z Rodu draka se rychle stal přesně ten typ hitu, který stanice hledala po ukončení ságy Hra o trůny. A daří se to skvěle, protože kvalita seriálu umožnila většině fanoušků zapomenout na nepovedenou závěrečnou sezónu Hry o trůny.

O čem bude Rod draka 2. série?

Již nyní lze s jistotou předpokládat, že hlavním tématem Rod draka 2. série bude rostoucí nepřátelství mezi Zelenými a Černými. Tyhle dvě strany totiž povedou totální válku. Na červencovém panelu Comic Conu tvůrce seriálu Ryan Condal krátce pohovořil o přípravách druhé sezóny a prozradil, že se v ní objeví noví draci a více krve. Podle stránek variety.com mají tvůrci speciálně pro natáčení vyčleněný „rozpočet na useknuté hlavy“.

Zelení v předposlední epizodě první řady reagovali na Viserysovu smrt rychlým jednáním a dosadili Aegona za krále dřív, než mohl kdokoli zasáhnout. Finále se proto zaměřilo na Rhaenyru a Černé, kteří reagovali na kroky Otto Hightowera z Králova přístaviště. I když se čekalo, že válka začne na konci první série, nyní je jasné, že skutečný začátek občanské války si scénáristé schovali až do 2. série.

Válka v 1. řadě začít nemohla, vysvětluje tvůrce

V novém rozhovoru se pak tvůrce seriálu House of the Dragon Ryan Condal rozpovídal o tom, že první sérii on a ostatní scénáristé věnovali vývoji postav. „K podívané se dostaneme,“ slibil Condal stránkám Deadline.com. „Ale musíte pochopit složitost těchto lidí, než je vrhnete do války.“

- Reklama -

Rod draka 2. série podle něj „zasáhne rytmus, který lidé očekávali od prostřední řady Hry o trůny, ale bude vydělaný a diváci pocítí tragédie, protože jsme si s tím opravdu dali práci.“

Premiéra 2. série seriálu Rod draka přitom nebude dřív než za dva roky. Casey Bloys, šéf obsahu HBO a HBO Max, předpovídá, že prequel Hry o trůny se pravděpodobně vrátí s druhou řadou „někdy v roce 24“. „Právě začínáme dávat dohromady plán a stejně jako minule je tu spousta neznámých. Nechci být ostýchavý nebo tajnůstkářský, ale nechci říct, že to bude hotové v tomto termínu, a pak to posunout,“ řekl stránkám volture.com. Dodal, že k premiéře dojde nejspíše v roce 2024.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -