- Reklama -

Seriál Koruna zkritizoval kněz, který princezně Dianě dělal poslední pomazání

Otec Yves-Marie Clochard-Bossuet, který měl na starosti poslední církevní obřady princezny Diany, vytýká seriálu Koruna od Netflixu rekonstrukci scény osudné nehody.

- Reklama -

Netflix už před časem uvedl, že „přesný okamžik“ nehody se v seriálu neobjeví. Lidé blízcí královské rodině jsou přesto připravovanou smrtí Diany v seriálu rozhořčeni. Kněz, který sloužil poslední pomazání princezny Diany, tvrdí, že prince Williama a prince Harryho „raní“ scéna smrtelné nehody jejich matky v seriálu Koruna. V rozhovoru pro dailymail.co.uk otec Yves-Marie Clochard-Bossuet vyčetl společnosti Netflix, že chce tragickou událost převyprávět ve svém seriálu.

Netflixu jde jen o peníze, myslí si kněz

„Není třeba události oné noci přehrávat. Diana má děti, má bratra a sestry a ovlivňuje to pocity celé rodiny. Všechny rekonstrukce této nehody raní,“ řekl kněz. „Všichni známe fakta o tom, co se stalo. Vše je zcela jasné, takže není třeba vytvářet nové obrazy této strašné události.“

„Jejich natáčení je komerčně motivované a mají prostě zájem přilákat co nejvíce diváků,“ přidal ještě na adresu tvůrců seriálu.

Ukáže Netflix smrt Diany, i když slíbil, že ne?

I přes tvrzení Netflix totiž mnoho britských médií spekuluje, že se záběry Dianiny smrti nakonec objeví v závěrečné šesté řadě seriálu. V té by měla Dianu hrát stejně jako v páté řadě Elisabeth Debicki. Série, která se soustředí na nehodu, při níž zemřela šestatřicetiletá Diana a její dvaačtyřicetiletý přítel Dodi Fayed, se od minulého týdne začala podle Mirroru natáčet v Paříži. Dianinu poslední jízdu v limuzíně Mercedes před havárií v tunelu Alma tam podle něj rekonstruoval dvousetčlenný filmový štáb.

- Reklama -

Podle bulvárního serveru Sun.co.uk si přitom seriál Koruna stihl před pátou sérií již vysloužit kritiku za spojení faktů a fikce. V pátě řadě totiž dojde na dějovou linii v níž princ Philip, vévoda z Edinburghu, udržuje poměr s mladší dívkou jménem Penny Knatchbullová. Za to mimo jiných odsoudila seriál i britská herecká legenda Judi Denchová. Mnoha rolemi ostřílená veteránka divadelních prken a filmového plátna uznávané seriálové drama zkritizovala za to, že je „nepřesné a zraňující“ a že je také „hrubě senzacechtivé“.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -