- Reklama -

Královna Charlotte: Prequel Bridgertonových je podle šéfa Netflixu uhrančivý

Generální ředitel Netflixu Peter Friedlander označil plánovaný spin-off Bridgertonových nazvaný Královna Charlotte za "ohromující".

- Reklama -

V seriálu Královna Charlotte, který se brzy dočká premiéry na Netfixu, se podíváme na mladou lady Danburyovou. Prožijeme s ní její vzestup na společenském žebříčku. Mladou lady Danburyovou, kterou v hlavním seriálu představovala Adjoa Andohová, bude hrát Arsema Thomasová. A streamovací služba už dokonce zveřejnila fotografii Thomasové, na níž vypadá zatraceně elegantně.

India Amarteifio ze seriálu Line of Duty si v nadcházejícím seriálu zahraje mladou královnu Charlotte začínající ve společnosti a ve svém manželství s králem Jiřím (Corey Mylchreest). Connie Jenkins-Greigová si zahraje mladou lady Violet Bridgertonovou. A fanoušci tak nahlédnou i do života několika dalších známých postav ze seriálu Bridgertonovi v jejich mladých letech.

O čem bude Královna Charlotte?

Jak píše elle.com, prequel odvypráví rozsáhlý milostný příběh mladé královny s králem Jiřím. A také to, jak tenhle vztah způsobil společenskou revoluci, která dala vzniknout společnosti Ton, jak ji známe v Bridgertonu.

Co přesně mohou fanoušci od seriálu čekat, prozradil v rozhovoru pro Variety.com Peter Friedlander. „Když se setkáte s královnou Charlottou uvnitř Bridgertonského světa, nemůžete si pomoct, ale chcete se o této postavě a jejím pozadí dozvědět víc. Takže mi přišlo jako přirozený průzkum její minulosti,“ svěřil se Friedlander. „V tomto případě se jedná o to, aby se v rámci projektu objevily další scény. Nemohu se na královnu Charlottu a rozšíření Bridgertonova světa a Shondalandu těšit víc.“

- Reklama -

Jak Friedlander přiznal, věří, že seriálová novinka naprosto splní očekávání příznivců světa Bridgertonových. „Je opravdu ohromující, a tak jsem rád, že budí nadšení. Je to oprávněné nadšení, protože to splní vaše očekávání,“ tvrdí generální ředitel Netflixu.

Kdo se objeví v obsazení seriálu Královna Charlotte?

V březnu loňského roku Netflix také oznámil některé členy připravovaného obsazení. Kromě Coreyho Mylchreesta v roli mladého krále Jiřího představil Michelle Fairleyovou v roli princezny Augusty. V obsazení podle stránek digitalspy.com dále figurují Sam Clemmett jako mladý Brimsley, Richard Cunningham jako lord Bute, Tunji Kasim jako Adolphus. Objeví se také Rob Maloney jako královský doktor, Cyril Nri jako lord Danbury a Hugh Sachs jako starý Brimsley.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -