- Reklama -

Sandra Bullocková odhalila, jak se používají tři mušle z filmu Demolition Man

Lámete si od uvedení klasického akčního filmu "Demolition Man" v roce 1993 hlavu nad odvěkou otázkou "jak se používají tři mušle"? Už nemusíte, protože hvězda filmu Gravitace Sandra Bullocková konečně tuto záhadnou hádanku vysvětlila.

- Reklama -

Pro ty, kteří film neviděli, uvedeme kontext, proč se otázka, jak se používají tři mušle, stala natolik zásadním tématem. Superpoldu Johna Spartana (hraje ho Sylvester Stallone) falešně obviní ze zločinů spáchaných Simonem Phoenixem (Wesley Snipes). Za trest ho kryogenicky zmrazí. Rychle se přesuneme do roku 2032, kdy je rozmražen, aby pomohl zneškodnit navrátivšího se Snipese. Stallone se spojí s horlivou budoucí policistkou Sandrou Bullockovou, a jak si jistě dokážete představit, dojde ke střetu kultur.

Jeden z momentů, který fanouškům utkvěl v paměti na dlouhá léta, je, když Stallone vychází z koupelny a ptá se, proč tam není toaletní papír a na poličce jsou jen tři mušle. ‚On neví, jak se používají tři mušle !‘ říká kolega policista, kterého hraje Rob Schneider. A pak se všichni Stallonemu smějí a smějí, až se mu musíte smát s nimi… Ale otázka, jak se ty tři mušle používají, zůstala záhadou.

Jak se používají tři mušle podle Sandry Bullockové

Sandra Bullocková v rozhovoru pro MTV nabídla na celou problematiku svůj pohled, aby jednou provždy vyřešila největší záhadu v dějinách filmu.

„No, představte si bidet, ne?“ řekla Bullocková stránkám mtv.com. „Existuje několik procesů. Máte jedničku, máte dvojku a pak úklid.“

- Reklama -

Ale tím to v případě mušlí podle Bullockové nekončí. Tvrdí, že mušle jsou také hudebními nástroji. „Můžete je použít i jako malé maracas,“ pokračovala herečka.

Tři mušle pohledem scénáristy filmu

Další pohled na použití tří mušlí přinesl rozhovor fanoušků se scenáristou filmu Danielem Watersem. „Neprozradím vám skutečné tajemství, ale řeknu vám, odkud se vzalo,“ řekl podle serveru denofgeek.com po promítání filmu Dobrodružství Fordu Fairlane.

„Je tam scéna, kdy Stallone musí na toaletu. Snažím se vymyslet futuristické věci, které byste tam našli. Měl jsem problém, tak jsem zavolal svému kamarádovi, dalšímu scénáristovi na druhém konci města. Zeptal jsem se ho, jestli nemá nějaké nápady. Ironií osudu se ten chlapík zrovna vykadil, když zvedl telefon..Rozhlédl se po své koupelně a řekl: „Mám na záchodě jako dekoraci pytlík mušlí?“ Řekl jsem: ‚Dobře, tak z toho něco udělám‘.“

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -