- Reklama -

The Boys 4. řada: V seriálu se znovu objeví Simon Pegg a poprvé i Hughieho máma

The Boys 4. řada se na nás pomalu chystá a bude lepší než kdy dřív díky návratu Simona Pegga a představení nových postav, včetně Jeffreyho Deana Morgana v přísně tajné roli. Vzhledem k tomu, že se výrazně rozvine Hughieho rodinné drama a Peggova postava bude mít potenciálně větší roli, se tato sezóna chystá rozjet pořádně divokou jízdu.

- Reklama -

Seriál The Boys od Amazonu je strhující podívaná, která diváka nenechá vydechnout. Na rozdíl od tradičních superhrdinských seriálů a filmů nabízí jedinčný pohled na postavy se superschopnostmi, které mají i své výrazné negativní stránky a problémy jako normální lidé. Velkým lákadlem připravované 4. řady The Boys je britský herec Simon Pegg. Ten poškádlil fanoušky fotografií naznačující jeho návrat do seriálu.

Poprvé se ukáže Hughieho máma

Zveřejnil snímek „rodinné večeře Campbellových“ se svými hereckými kolegy z The Boys Jackem Quaidem (Hughie) a Rosemary DeWitt (paní Campbellová, Hughieho matka, která se ve 4. sérii poprvé ukáže divákům). Není jisté, zda byli v kostýmech, nebo zda se jedná o fotografii ze zákulisí. Pegg se v seriálu The Boys objevuje sporadicky, účinkoval v první a třetí sérii a ve druhé chyběl.

Dočkáme se konečně rozuzlení rodinného dramatu? Bude mít Peggova postava tentokrát větší roli? To ukáže až budoucnost. Ale jedno je jisté, The Boys 4. řada se rýsuje jako hodně zajímavý počin!

- Reklama -

Čtvrtá série seriálu The Boys ovšem nepřinese jen Rosemary DeWitt v roli tajemné paní Campbellové, ale představí také řadu nových postav, mezi nimiž není nikdo jiný než Jeffrey Dean Morgan v zatím přísně tajné roli. Co přesně můžeme od jeho postavy očekávat?

Kdo bude nový tajemný superhrdina?

Herec z Black Noir Nathan Mitchell nabídl stránkám cbr.com lákavou nápovědu: „Nemohu prozradit příliš mnoho, ale řekněme, že tento seriál je vždy plný překvapení a nečekaných zvratů. Věřte mi, že postava Jeffreyho Deana Morgana se zapíše do dějin a zanechá ve fanoušcích trvalou stopu.“

Datum vydání seriálu The Boys 4. řada je v tuto chvíli stále ve hvězdách. Ale blíží se, protože produkce oficiálně začala 22. srpna 2022 a podle mnoha zdrojů úspěšně pokračuje. Na základě minulých sezón, pokud vše půjde hladce, by mělo natáčení trvat přibližně 6 měsíců a dalších 9 měsíců postprodukce. Pokud tomu tak bude, můžeme očekávat, že se čtvrtá série dostane na naše obrazovky mezi koncem roku 2023 nebo začátkem roku 2024, pravděpodobně v období od srpna až do ledna, tvrdí stránky bosshunting.com.au.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -