- Reklama -

Euforie 3. série by se na obrazovkách mohla objevit už v roce 2023

Už dávno je jisté, že se dočkáme Euforie 3. série, ve které se v roli Rue vrátí Zendaya. Nadaní herci a štáb seriálu vedení HBO pochválilo za to, že seriál posunuli ve 2. řadě do nových výšin. Premiéra třetí série se očekává ještě v roce 2023.

- Reklama -

Uprostřed triumfálního vysílání druhé série Euforie vedení HBO oznámilo, že přijde třetí série. Fanoušci s úlevou zjistili, že jejich jedinou starostí je dokonalost samotného seriálu, a nikoli jeho nejistá budoucnost. Euforie 3. série totiž přijde na sto procent.

Viceprezidentka programové sekce HBO Francesca Orsiová v oficiálním prohlášení prohlásila: „Herci a štáb seriálu Euphoria v čele se Samem, Zendayou, pozvedli druhou sezónu do nebývalých výšin, testovali hranice vyprávění příběhů a zároveň zachovali jeho podstatu. Je nám ctí spolupracovat s tímto talentovaným a skvělým týmem a těšíme se, až se s nimi vydáme na cestu do třetí sezóny.“

Že její slova neznamenají, že hrdiny seriálu budeme vídat ještě spoustu let, nazačil Casey Bloys, šéf obsahu HBO. Ten přiznal, že nevýhodou riskantního středoškolského dramatu je jeho omezená trvanlivost. „Není vhodné, aby [teenagery] hráli třicátníci,“ prohlásil Bloys pro tvLine.com.

Kdy bude mít Euforie 3. série premiéru?

Co se týče premiéry třetí série Euphoria, ve Spojených státech ji vysílá HBO a ve Velké Británii stanice Now a Sky Atlantic. Je tedy vhodné vyhlížet oznámení týkající se data jejího uvedení na těchto platformách. Kvůli pandemii Covid-19 bylo vydání druhé série Euphoria odloženo. Pokud se podmínky zlepší, můžeme očekávat, že se třetí sezóny dočkáme již v roce 2023, píše digitalspy.com.

- Reklama -

Euphoria je druhým nejsledovanějším seriálem na HBO od roku 2004, první je Hra o trůny. K 28. únoru sledovalo první díl druhé série Euforie v USA 19 milionů diváků a další díly druhé série si naladilo v průměru 16,3 milionu diváků.

Obsazení? Vrátí se Zendaya i ostatní

V obsazení třetí série Euphoria se objeví Zendaya v roli Rue a následující herci: Hunter Schafer jako Jules, Jacob Elordi jako Nate, Alexa Demie jako Maddy, Algee Smith jako Chris, Sydney Sweeney jako Cassie, Maude Apatow jako Lexi, Storm Reid jako Gia, Nika King jako Leslie, Austin Abrams jako Ethan, Colman Domingo jako Ali a nový přírůstek Dominic Fike jako Elliot. Návrat Zendayi do hlavní role byl předem daný, přestože se proslýchalo, že její postava skončí. „Zendaya bude i ve třetí sérii, protože je těžké si seriál představit bez ní,“ potvrdil nedávno Casey Bloys.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -