- Reklama -

Královna z Bridgertonových musí kvůli příliš těžkým parukám nosit krční ortézu

Stará a nová představitelka královny Charlotte ze světa Bridgertonových se rozpovídali o složitostech natáčení a problémech, kterým kvůli kostýmům musí čelit.

- Reklama -

Golda Rosheuvel, herečka proslulá ztvárněním královny Charlotty v seriálu Bridgertonovi, navštívila pořad The One, aby propagovala připravovaný prequel Královna Charlotte. V tom se její ikonická postava objeví v centru pozornosti, protože spin-off seriálu společnosti Netflix vypráví o královnině mládí. V televizi její představitelka z Bridgertonových prozradila, že si u natáčení užila své kvůli extravagantním parukám, které královna Charlotte v seriálu nosí.

Rekordní paruky, co ničí krky

Propracované kostýmy, které oblékají postavy v Bridgertonových, jsou horkým tématem už od první řady seriálu. Není proto překvapením, že se při rozhovoru s Goldou Rosheuvel řeč rychle stočila na velkolepé účesy a přehnané oblečení, které na obrazovce poutají nejvíce pozornosti. „Zavede vás to do světa, o kterém nic nevíte,“ poznamenala moderátorka Emma Willisová, na což Golda souhlasně přikývla.

Rozhovor se podle webu fashionmagazine.com brzy stočil k náročnosti nošení složitých kostýmů a Golda prozradila, že při natáčení musela někdy používat krční ortézu, aby udržela váhu královniných paruk. „Ano, královna Charlotte má rekordní paruku, myslím, že ve všech sériích, které jsem musela nosit,“ přiznala se smíchem.

India Amarteifio, která bude v prequelu hrát mladou královnu Charlottu, dodala, že práci s nošením tak těžkých paruk nechtěla nijak podceňovat. „Golda nosila kvůli jedné z paruk krční ortézu, jako skutečnou krční ortézu! Je to fuška,“ vykřikla.

- Reklama -

Golda souhlasila: „Jo, několikrát jsem ji musela v seriálu nosit, ty vlasy jsou opravdu těžké. Ale jsou to přece umělecká díla, ne? Cítím se na ně velmi pyšná.“

Ostře sledovaný prequel

Prequel, který má premiéru naplánovanou na 4. května 2023, se bude zabývat vzestupem královny Charlotty k moci a jejím románkem s králem Jiřím. Šestidílná minisérie také představí společenskou změnu, která založila Ton, což je koncept známý fanouškům původního seriálu Bridgertonovi.

Ze slov Goldy a Indie bylo zřejmé, že vzrušení z prequelu je už cítit na každém kroku. Propracované kostýmy, velkolepé kulisy a spletitý děj – to vše slibuje přenést diváky zpět v čase do světa bohatství a intrik. Podle všeho se máme na co těšit.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -