- Reklama -

Tim Burton prozradil, jak se zapojí do druhé řady Wednesday

Mistr režie Tim Burton prozradil pár novinek ohledně nadcházející druhé řady seriálu Wednesday.

- Reklama -

Fanoušci o vznik druhé řady nemuseli mít vůbec strach, protože Wednesday byla naplánována na několik sezón již před samotným vysíláním první řady v roce 2022. A byla to trefa – seriál s Jennou Ortegou v hlavní roli si rychle získal srdce diváků, zejména díky nové interpretaci postavy Wednesday Addamsové a jejímu jedinečnému dobrodružství.

Dlouhé čekání na konec stávek

Jak prozradila představitelka hlavní role časopisu Glamour v dubnu roku 2023, přípravy na druhou řadu jsou již v plném proudu. Naznačila příchod „nových zápletek“ a slibuje, že následující epizody budou „větší a lepší“ než ta první. „Žádné dovolené ani jiné oddechové chvíle. Začínáme přípravy na druhou řadu Wednesday, což bylo vzrušující,“ svěřila se tehdy. „Vytváříme nové zápletky a sledujeme, kam se postavy vyvíjejí. Začínat tyto konverzace bylo velmi zábavné. Myslím, že druhá řada bude monumentální, což je velmi povzbudivé.“

Režisér Tim Burton, který stál v čele první řady, v nedávném rozhovoru s BFI nenechal fanoušky na pochybách o své účasti v druhé sezóně Wednesday. Přestože zdůraznil, že vše musí „počkat, dokud všechny stávky neskončí,“ uvedl, že bude „nějakým způsobem zapojen“ i do druhé řady. „Myslím, že až se vše uklidní, budeme moci pokračovat. Určitě budu nějakým způsobem zapojen. Teď je vše zastaveno.“

Obdiv představitelce Wednesday

Tim Burton také hovořil o spolupráci s herečkou Jennou Ortegovou a zdůraznil, že bez ní by Wednesday nebyla tak úspěšná. Burton prozradil, že se s postavou Wednesday silně ztotožnil, ale bez čistoty a síly, které jí dala Ortega, by bylo obtížné dosáhnout toho, co sledujeme na obrazovkách.

- Reklama -

Kromě toho ocenil hereččinu pozornost k detailům na place a její zkušenosti s hororovými filmy, což ji podle Burtna předurčilo pro tuto roli. „Je jednou z nejpozornějších osob, nejen jako herečka, ale i kvůli všemu kolem kamery a natáčení,“ řekl. „Je opravdu mimořádně nadaná. Navíc má za sebou mnoho hororových filmů, které já osobně miluji. To jí dalo v mých očích zvláštní místo.“

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -