- Reklama -

1923 2. série: Návrat synovce Spencera. Co prozradil jeho představitel?

Složitá časová osa Yellowstonu se v prequelu s Harrisonem Fordem a Helen Mirrenovou v hlavních rolích odehrává v roce 1923. Co přinese 2. série tohoto úspěšného seriálu?

- Reklama -

Příběh rodiny Duttonových ze světa seriálu Yellowstone působí jako velmi složitá skládačka. Zdá se to jako jednoduchý příběh o kovbojích a životě na ranči. Jenže tvůrce Taylor Sheridan k němu upletl síť prequelů, sequelů a spin-offů, ve kterých se diváci jen těžko orientují. Kolik je vlastně seriálů kolem Yellowstone? V první řadě tu máme omezený prequelový seriál 1883. Pak zatím ještě stále chystaný spinoff 6666. A nakonec aktuální prequel 1923 s Harrisonem Fordem a Helen Mirren. Ke všem kouskům příběhu a členům rančerské rodiny se přitom přistupuje stejně vážně jako k rodokmenu seriálu Hra o trůny.

O čem je seriál 1923?

V nejnovějším přírůstku celé ságy sleduje seriál 1923 Duttony v bouřlivém období hladomoru, hospodářské krize a lovu velké zvěře v Africe. Prequel je jakási předehra k hlavnímu dílu – seriálu Yellowstone s Kevinem Costnerem v hlavní roli. Seriál 1923 je ale zároveň jakýsi pseudonásledek událostí z dalšího prequelu nazvaného 1883, což je období, ve kterém se odehrává. Děj příběhu rodiny Duttonových je ale tak hustý a složitý, že i tvůrce Taylor Sheridan přiznal, že rozplést historii rodiny v Montaně může trvat v seriálu 1923 ještě dvě další série.

První řada seriálu přinesla Duttonovým jen problémy

(Upozornění: článek v dalším textu obsahuje spoilery 1. řady seriálu 1923)

Po strhujícím finále první řady seriálu 1923 se seriál rychle dočkal obnovení pro druhou řadu. V první řadě se Jacob Dutton v podání Harrisona Forda zotavoval z útoku pasáka ovcí Bannera Creightona. Cara Duttonová přitom prosila svého synovce Spencera, aby se vrátil domů a bránil rodinný ranč. Došlo však k tragédii. Při útoku byl zabit John Dutton starší a Spencerova nová manželka Alexandra je od něj odtržena po souboji se svým bývalým snoubencem.

- Reklama -

Mezitím se Duttonovi potýkají s finančními problémy. Bojují totiž proti Whitfieldovým silám a jejich banka jim odmítá pomoci v kruté zimě.

Dvě verze vracejícího se synovce

S výhledem na druhou sezónu tak Duttonovi zoufale potřebují Spencerův návrat. Zima rodinu nesmírně finančně zatěžuje, a navíc nemají dostatek mužů, aby mohli bojovat proti Whitfeldovým silám. Spencer naštěstí přijde. Jeho příběh je prý „v podstatě Homérova Odyssea a cesta hrdiny“ a očekává se, že jeho návrat bude hodně výbušný. „Muž, kterého potkáme v prvním díle druhé série, je mnohem jiný než ten, kterého uvidíme na konci této série,“ přiznal Spencerův představitel Brandon Sklenar webu Esquire.com. „Bude vzrušující proniknout do této nové verze Spencera,“ dodal.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -