- Reklama -

Seriál Zaklínač: Netflix ukázal další fotky z 2. série. Objeví se nelidští bojovníci

Podle posledních fotek, které zveřejnil Netflix, to vypadá, že seriál Zaklínač ve 2. sezóně představí nehumánní skupinu partyzánských bojovníků. Tu fanoušci knižní série znají pod jménem Scoia’tael.

- Reklama -

Soudě podle nových fotografií ukáže seriál Zaklínač během druhé sezóny bojovníky známé jako Scoia’tael. Mělo by jít o jednotky elfů a trpaslíků. Fantasy série Zaklínač s Henry Cavillem v hlavní roli je jedním z největších hitů společnosti Netflix. První sezóna Zaklínače vycházela ze sbírek povídek Poslední přání a Meč osudu.

Děj sledoval hlavní postavy Geralta, Ciri a Yennefer v různých časových obdobích.

Problémy při natáčení

Od uvedení první série se mluvilo o tom, že další sezóna bude mít premiéru v roce 2021. To ovšem nakonec není jisté… Zaklínač (v originále The Witcher) bohužel čelil při natáčení řadě nepříjemných výzev.

Natáčení se kvůli koronaviru muselo dvakrát zastavit. To znamená, že práce na druhé sezóně se protáhla téměř na rok. Navíc Henry Cavill utrpěl při natáčení zranění nohy, a tak se muselo nějaký čas pracovat především na scénách, ve kterých se herec neobjeví.

- Reklama -

Geralt z Rivie a naštvaní elfové

I přes problémy produkce však zůstávají velká očekávání. Vzhledem ke skutečnosti, jak dlouho už práce na druhé sérii trvají, se začaly první fotografie z natáčení objevovat již začátkem roku. V únoru se objevila zpráva, že to, co vypadalo jako Scoia’tael, někdo spatřil na place. Informaci ale nikdo nepotvrdil.

Nyní se ale zdá, že se pro tuhle domněnku objevují další konkrétní důkazy. Podle snímků, které Netflix ukázal na Twitteru se skupina v 2. sezóně objeví. ¨

Netflix ukázal 3 fotky z natáčení Zaklínače. Na jedné je vidět to, co se jeví jako odznak Scoia’tael.

Přítomnost partyzánské skupiny Scoia’tael pravděpodobně způsobí Geraltovi a ostatním nejednu horkou chvilku. Jedná se o brutální skupinu bojovníků, kteří hrají v knižní sérii poměrně velkou roli. Je ale těžké předvídat, jak to se Scoia’tael bude v druhé sérii Zaklínače, pokud se tedy skutečně objeví. V  Sapkowského díle na ně ale Geralt narazil několikrát.

Kdy bude 2. sezóna?

A jaké je tedy datum vydání 2. série? Zatím nejasné. A tak to ještě nějaký čas bude, protože natáčení stále pokračuje. Zpoždění datu vydání také moc nepomohlo, i když se stále nedá vyloučit, že se Zaklínač vrátí už v roce 2021.

Jelikož první sezóna měla premiéru v prosinci, mohla by v podobný čas vyjít i nová sezóna. Kdyby to tak bylo, měl by produkční tým ještě spoustu času na dokončení natáčení a postprodukčních prací na nových epizodách. Doufejme, že než Netflix tyto věci oznámí oficiálně, bude aspoň nadále sdílet fotografie z nové sezóny.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -