- Reklama -

Millie Bobby Brown se s rokem 2020 rozloučila ve velkém stylu

Millie Bobby Brown je slavná 16letá britská herečka a modelka, která si ráda užívá každý okamžik svého života. A to co možná nejzábavnějším a nejveselejším způsobem.

- Reklama -

Není žádným tajemstvím, že Millie Bobby Brown se kromě herectví ráda baví na svých sociálních sítích, a proto jsou její oficiální účty na Instagramu a TikToku plné videí. (ten na Tiktoku tedy už dnes ne, protože Millie ho zrušila, ačkoli na něm měla 40 milionů followerů)

Ve videích si hvězda Stranger Things na nic nehraje a ukazuje svou skutečnou osobnost. S fanoušky si tak tvoří silnější pouto. Není to okouzlující?

Millie Bobby Brown slavila úspěšný rok

Ze stejného důvodu se půvabná herečka rozhodla 31. prosince natočit krátké video. V něm se rozloučila spolu s rodinou se „starým rokem“. A kromě toho se ukázala v nádherných šatech.

- Reklama -

Millie se rychle dočkala milionů reakcí od svých nejvěrnějších fanoušků, kteří sledují každý den každý její pohyb. Hvězda Netflixu si rozloučení s rokem 2020 ve velkém stylu mohla dovolit. Během posledních 12 měsíců se slavné dívce podařilo díky svým rolím získat už definitivně slávu po celém světě.

Dlouhá cesta ze Španělska

Britská herečka je nejvíce známá pro roli Eleven ve fantasy seriálu „Stranger Things“. Za svůj výkon byla dokonce nominovaná na cenu Emmy. Narodila se přitom ve Španělsku anglickým rodičům.

S rodinou se pak ze Španělska přestěhovala do Anglie, když jí byly čtyři. O další čtyři roky později se znovu přestěhovala, tentokrát do Orlanda. Ačkoli nikdy neměla zájem o herectví, zúčastnila se hereckého workshopu, když žila v Orlandu. Po několika lekcích upoutal surový talent Millie pozornost vyhledavače talentů. Ten nakonec přesvědčil její rodiče, aby vzali dceru do Hollywoodu. Odtamtud její nově nabytý agent začal posílat mladou herečku na konkurzy.

A po pár letech se z ní stala hvězda světového formátu.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -