- Reklama -

Netflix česky: Jak zobrazit celý seznam dabovaných titulů?

Jednoduchý způsob, jak se vyhnout zobrazování filmů v jiném jazyce, než je čeština.

- Reklama -

Netflix je přední světová streamovací služba pro sledování filmů, seriálů a dokumentů nejrůznějších žánrů. Jak ho nastavit, aby byl Netflix česky? Tedy, aby vám zobrazil všechny dostupné tituly s dabingem?

Netflix začal fungovat před téměř 20 lety a nyní už působí ve 190 zemích světa. Na Netflixu můžete sledovat cokoli, co chcete, a Netflix si přitom zaznamenává vaší sledovací historii pro lepší návrhy do budoucna.

Netflix má mnoho jazykově specifického obsahu. Pokud chcete sledovat nějaký televizní pořad nebo film v určitém jazyce, můžete to udělat. Zde je návod, jak vyhledávat jazykově specifické tituly v Netflixu. Protože jsme v Čechách, budeme se pochopitelně soustředit na to, jak ho nastavit pro český dabing.

Krok – 1

- Reklama -

Otevřete „Netflix“. Přejděte na stránku https://www.netflix.com/ ve webovém prohlížeči nebo si můžete stáhnout aplikaci Netflix z Obchodu Play.

Pokud je Netflix již přihlášen k nějakému účtu, odhlaste se ze stávajícího účtu tak, že najedete na ikonu profilu v pravém horním rohu webové stránky. Pak se přihlaště pod svým účtem.

Krok – 2

Přejděte do „adresního řádku“ webové stránky a pro pokračování zadejte tuto adresu URL: https://www.netflix.com/browse/audio.

To vám umožní změnit zvuk a titulky pro libovolný jazyk dostupný ve vaší lokalitě.

Krok – 3

Klikněte na ‚Audio‘ a poté vyberte cokoli z rozbalovací nabídky vpravo od ní. V našem případě to bude „czech“.

Krok – 4

Můžete také kliknout na Audio a „Přepnout na titulky“ a poté vybrat cokoli z rozbalovací nabídky vpravo od ní.

Krok – 5

Nyní budete mít Netflix česky.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -