- Reklama -

Krásná Stockholm se před vydáním Papírového domu 5 ukázala nahoře bez!

Jako by se fanoušci už tak dost netěšili. Krásná herečka Esther Acebo, která hraje Stockholm v seriálu Papírový dům, se před vydáním nových dílů 5. řady na Instagramu zatraceně odvázala.

- Reklama -

Po dechberoucím finále poslední série se tento týden konečně vrátí na obrazovky dlouho očekávané španělské kriminální drama společnosti Netflix. Hvězda seriálu Papírový dům Esther Acebo (seriálový Stockholm) se před uvedením další série na Instagramu pochlubila fotkou nahoře bez.

Esther Acebo se divákům představila už v 1. řadě jako Monica Gaztambide. Když se parta rozhodla převzít kontrolu nad španělskou královskou mincovnu, pracovala v ní jako sekretářka.

V první sérii ji parta držela jako rukojmí, zažívala přitom ale ještě další osobní drama. Čekala dítě s ředitelem mincovny Arturem Romanem (hraje ho Enrique Arce). Radost z toho zrovna neměla, protože byl ženatý a měl děti.

Ve druhé sérii Monika zapomněla na zbabělého Artura a rozhodla se připojit k lupičům při jejich loupeži.

- Reklama -

V době, kdy byla rukojmí, se zamilovala do Denvera (Jaime Lorente), protože spolu trávili hodně času, když byla ukrytá v trezoru.

Poté, co dokázala svou loajalitu gangu, její členství v partě schválil i hlavní organizátor loupeže Profesor (Alvaro Morte). Dostala jméno Stockholm.

Stejně jako ostatní z party se totiž přejmenovala podle města, aby ochránila svou identitu.

U vody odhodila zábrany

A snad aby Esther ukrátila čekání fanoušků na nové díly jejich oblíbeného seriálu, sdílela na sociálních sítích snímek s popiskem „The Kids are Alright“ (děcka jsou v pohodě).

Na snímku sedí u jezera, zatímco její psi stojí ve vodě. Herečka sedí na kameni, a rukama si zakrývá ňadra, protože má na sobě pouze spodek svých modrých bikin.

Snímek vyvolal hotové šílenství. Rychle získal přes 295 700 lajků a fanoušci se mohli přetrhnout, kdo herečce zalichotí nejvíc.

Jeden z fanoušků ocenil prostředí a napsal: „Podívejte se na tu nádhernou vodu, dokonalé.“

„Kde máte šaty, slečno Stockholm?“ ptal se jiný.

„Kde je ta fotka pořízená? Pěkná řeka, roztomilí psi, hezká paní,“ přidal se další.

Ale zpět k seriálu:4. série skončila tím, že vyhozená policejní detektivka Alicia Sierra (Najwa Nimri) odhalila Profesorovu tajnou skrýš a mířila na něj zbraň.

Papírový dům 5 se na Netflixu objeví v pátek 3. září (první polovina dílů). Druhá polovina dílů má plánovanou premiéru na pátek 3. prosince.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Colin Farrell v masce Penguina nepoznával sám sebe. Přiznal, že nakonec svůj převlek nenáviděl

Colin Farrell se vrací na HBO jako obávaný Oswald Cobblepot, známý jako Penguin. Tentokrát však v hlavní roli vlastního seriálu, který rozšiřuje temný svět Gotham City.

Špatné zprávy pro fanoušky Rodu draka: Na třetí řadu si pěkně počkáme

Seriál Rod draka si od svého uvedení získal srdce milionů diváků a zapsal se mezi nejúspěšnější projekty HBO. Po velkolepém finále druhé série, které zanechalo ve fanoušcích plno otázek a očekávání, je konečně osud celého projektu jasný – příběh rodu Targaryenů bude pokračovat až do čtvrté řady. Bylo totiž potvrzeno, že tato prequelová sága k Hře o trůny skončí právě čtvrtou sérií.

Gillian Andersonová vydala knihu ženských sexuálních fantazií. Vysvětluje, jak se sex mění s věkem

Gillian Andersonová, herečka známá z kultovního seriálu Akta X, se pustila do odvážného literárního projektu. Její nová kniha Want (Chtíč) představuje sbírku anonymních dopisů žen, které se rozhodly sdílet své sexuální fantazie.

Dvoutýdenní manželství, 10 dětí a skandály: Co zničilo kariéru Eddieho Murphyho a proč je považován za špatného otce a manžela?

Eddie Murphy, herec, který se stal v minulosti synonymem pro komedii, prošel kariérou plnou oslnivých úspěchů, ale také hlubokých propadů a nečekaných skandálů.

57letá Halle Berryová ohromila tím, že se objevila v průhledných šatech. Podívejte

V Los Angeles se nedávno odehrála premiéra filmu The Union, při které Halle Berryová znovu potvrdila svou pozici nezpochybnitelné módní ikony. Na červeném koberci se objevila v průhledném modelu, ze kterého se přítomným pánům podlamovala kolena.

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -