- Reklama -

Stranger Things 4 mají nový trailer. Představil hrůzný Creelův dům

Na co se můžeme těšit v další řadě Stranger Things?

- Reklama -

Nekonečné čekání na novou řadu Stranger Things se pomalu blíží svému konci. Potvrzuje to i nový trailer, který zveřejnil Netflix.

V sobotu se dokonce konala obrovská celosvětová akce fanoušků Netflixu nazvaná TUDUM. Na té streamovací gigant krom jiného zveřejnil spoustu nových upoutávek, informací a předvedl veřejnosti své největší hvězdy.

Bez ohledu na to, kdo se vlastně divákům ukázal, byl hlavním sobotním odhalením zbrusu nový teaser na 4. sérii Stranger Things.

Zatím neexistuje konkrétnější informace, než ta, že nová sezóna megahitu společnosti Netflix dorazí „někdy“ v roce 2022. Původně se měla objevit na začátku roku 2021, ale kvůli pandemii koronaviru, která zastavila různé produkce po celém světě, došlo k obrovskému zpoždění v produkci.

- Reklama -

Netflix fanoušky napíná, jak může. Ale přesto do světa vypustil několik velmi letmých náznaků toho, co můžeme ve 4. sérii očekávat. Trailer z února 2020 ukázal, že se vrátí oblíbená postava fanoušků – Hopper. V teaseru z května se zase objevil krátký pohled do minulosti Eleven. A akční 30sekundový teaser sdílený v srpnu poskytl spoustu krátkých záblesků nové sezóny a uvedl nekonkrétní termín vydání v roce 2022.

V posledním traileru je vidět, jak hlavní hrdinové vyšetřují další záhadu – Creelův dům. Místo děsivě připomíná strašidelný dům z těch nejhorších hororů. Napětí a strašidelných scén si tak užijeme nejspíš víc než dost.

Bratři Dufferové již dříve potvrdili, že čtvrtá série nebude závěrečná. Jak se tvůrci seriálu svěřili, mají jasný plán, jak přesně vyvrcholení seriálu předvést divákům.

„Čtvrtá sezóna nebude poslední,“ uvedl pro THR tvůrce Ross Duffer. „Víme, jaký chceme konec, a víme, kdy bude. [Pandemie koronaviru] nám dala čas podívat se dopředu a zjistit, co je pro seriál nejlepší. To, že na tom i děláme, nám dalo lepší představu o tom, jak dlouho ještě můžeme vyprávět tento příběh.“

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -