- Reklama -

Evan Rachel Wood alias Dolores z Westworldu: Marilyn Manson chtěl znásilnit mého syna!

Podle herečky Evan Rachel Wood Marilyn Manson v době jejich vztahu vyhrožoval tím, že znásilní jejího syna.

- Reklama -

Jako nebojácnou robotku Dolores Abernathyovou ji zná díky seriálu WestWorld skoro celý svět. Jenže v soukromí, píše společenský web pagesix.com, podle soudních dokumentů zažívala herečka Evan Rachel Wood nevýslovný strach. Chodila s Marilynem Mansonem a podle všeho to nebyla zrovna procházka růžovým sadem.

Evan Rachel Woodová tvrdí, že jí zpěvák Marilyn Manson vyhrožoval znásilněním jejího osmiletého syna Jacka. Stalo se to prý několik měsíců poté, co extravagantního rockera herečka obvinila z nevhodného chování během jejich vztahu!

Tohle děsivé obvinění padlo v soudním prohlášení podaném v rámci probíhající hereččiny bitvy o opatrovnictví chlapce s jeho otcem. Tím je bývalá dětská hvězda filmu „Billy Elliot“ Jamie Bell.

Evan Rachel Wood u soudu tvrdila, že byla z Mansona tak vyděšená, že se ze strachu přestěhovala z L.A. do Nashvillu, aby ochránila svého syna! Ve výbušných soudních dokumentech Woodová tvrdila, že ji „velmi znepokojovalo“, když byl její syn Jack poblíž Mansona.

Manson rád nacistickou symboliku a židovské ženy

Herečka byla první z nejméně 15 žen, které obvinily zpěváka z duševního, sexuálního a fyzického zneužívání. V podání obvinila, že se obává, že by jí a její rodině ublížil v rámci „odplaty“.

To však otec dítěte odmítá. Za stěhováním vidí spíše snahu herečky odvést mu z dosahu syna. Bellovi právníci i proto považují hereččina obvinění za nedůvěryhodná!

- Reklama -

Evan Rachel Wood si však stojí za svým. Jak informuje web thecut.com, u soudu zopakovala své tvrzení, že Manson rád používal při svém zneužívání žen předměty s nacistickou symoblikou. Dodala, že se při výběru partnerek zaměřoval na židovské ženy.

Herečka, jejíž matka konvertovala k judaismu a vychovávala ji k tomuto náboženství, dříve uvedla, že Manson jí řekl, že je „lepší“, když není „pokrevní Židovka“.

Je Evan Rachel Wood jen „jedna z mnoha“?

Evan Rachel Wood přitom není jediná bývalá partnerka, která zpěváka obvinila ze zneužití veřejně. To samé udělala i jeho bývalá přítelkyně Ashley Morgan Smithline. Ta obvinila Mansona, že ji znásilnil a týral, a tvrdila, že byla jednou z mnoha žen, které spoutal a zavřel do „žaláře“! (Manson měl podle webu refresher.cz doma speciální místnost na týrání žen)

Marilyn Manson prostřednictvím svého právníka všechna obvinění „důrazně popírá“. Trvá na tom, že se to nikdy nestalo…

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -