- Reklama -

Kdy bude seriál Vikingové: Valhalla na Netflixu?

Nový seriál Vikingové: Valhalla, jehož děj je zasazen o 100 let později než končili Vikingové, bude mít už brzy premiéru.

- Reklama -

Kdo by neznal a nemiloval seriál Vikingové? Drsné prostředí severských mořeplavců, kteří chtějí stále něco dobývat si získalo srdce milionů fanoušků po celém světě. Původní seriál skončil v roce 2020 a fanoušci trpělivě čekali na zprávy o možném pokračování.A tak není příliš překvapivé, že ho Netflix nakonec i přichystal – příchází Vikingové: Valhalla. Co se o seriálu zatím ví?

V seriálu, který se odehrává sto let po závěrečných událostech původních Vikingů, se objeví Sam Corlett jako Leif Eriksson, Frida Gustavsson (známá ze seriálu Zaklínač) jako Freydis Eriksdotter a Leo Suter jako Harald Sigurdsson.

Seriál sleduje tyto tři legendární Vikingy na jejich cestách po světě v době, kdy se konflikty mezi Vikingy a anglickými královskými rodinami – stejně jako mezi pohanskými Vikingy a křesťanskými Vikingy – stupňují směrem k bodu, z něhož není návratu. Vše nakonec povede až ke konci éry Vikingů.

Zatímco Vikingové se zabývali počátkem vikingského věku, Valhalla se zaměří se na různé příběhy z konce této výjimečné éry. Vše ale začne tím, že si po smrti krále Eduarda Vyznavače tři lordi dělají nárok na anglický trůn. A mezitím Leif Erikson (Sam Corlett) vede Gróňany přes severní Atlantik.

- Reklama -

Kdo bude v obsazení nových Vikingů?

vikingové valhalla
Frida Gustavsson jako Freyda v seriálu Vikingové: Valhalla Foto: BERNARD WALSH/NETFLIX © 2021

V seriálu Vikingové: Valhalla se kromě výše zmíněných hvězd objeví ještě Laura Berlinová jako ambiciózní Emma Normandská, Bradley Freegard jako dánský král Kanut, Johannes Haukur Jóhannesson jako Haraldův nevlastní bratr Olaf, David Oakes jako anglický rádce hrabě Godwin, Caroline Hendersonová jako kattegatský jarl Haakon, Pollyanna McIntoshová jako dánská královna Ælfgifu a Asbjorn Krogh Nissen jako jarl Kåre.

Vikingové: Valhalla – datum premiéry

Netflix už konečně zveřejnil datum vydání seriálu Vikingové: Valhalla. Vřele očekávaný spin-off seriálu Vikingové má premiéru v pátek 25. února.

Oficiální trailer se pravděpodobně objeví pár týdnů před datem vydání. Prozatím se můžete podívat na níže uvedený teaser, který vám přiblíží, o čem tento seriál bude.

Podklady k článu: Netflix

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -