- Reklama -

Simone Ashley se při natáčení Bridgertonových zle poranila o korzet

Módní styl regentské éry sice lahodí oku, není ale zrovna nejpříjemnější. Alespoň to tvrdí herečka Simone Ashley.

- Reklama -

Urozený styl možná není pro ženu to pravé ořechové. Své by o tom mohly vyprávět herečky ze seriálu Bridgertonovi, který udělal šaty s empírovým pasem a korzety znovupopulární. Herečka Simone Ashley, která bude hrát jednu z hlavních postav 2. série Bridgertonových říká, že jí stahující oblečení dokonce způsobilo trhlinu v rameni.

Zatímco všichni netrpělivě vyhlížíme druhou sezónu Bridgertonových, herci se svěřují, co přesně bylo potřeba k tomu, aby se vžili do svýcg postav. Anthony Bailey promluvil o natáčení sexuálních scén, nyní ale došlo i na rozebírání přehnaných, naprosto respekt budících kostýmů. Přesněji korzetů, které jim dodávají jejich oslňující tvar.

Simone Ashley, která má hrát roli Kate Sharma v druhé sezóně hitu Netflixu, prozradila, že měla s korzety spoustu problémů. Během natáčení si totiž o korzet zranila rameno a musela točit v bolestech.

Korzet přinesl Simone Ashley spoustu promlémů

„Korzet mě hodně bolel. Myslím, že jsem si v jednu chvíli natrhla rameno!“ řekla Simone Ashley britskému glamourmagazine.co.uk. Dále uvedla, že kvůli omezujícímu oblečení potřebovala se vším pomoci, „protože když máte korzet, ani si neobujete boty“.

Britská kráska se svěřila, že první den natáčení zažila perné chvíle plné obav, aby se do omezujícího korzetu vešla. Ashley prozradila, že chtěla být „opravdu nabitá energií“ a snědla proto před natáčením velké jídlo. Jenže tento plán se jí dost vymstil. „Takže jsem si dala obrovskou porci lososa a v tu chvíli mi bylo okamžitě špatně. Zřejmě se to stalo, protože jsem měla korzet,“ řekla. „Uvědomila jsem si, že když nosíte korzet, tak prostě nejíte. Nesmíte. Změní to vaše tělo.“

- Reklama -

Bez korzetů by to nešlo, tvrdí návrháří kostýmů

Herečka dále vysvětlila, že „na chvíli“ měla díky korzetu dokonce menší pas. Bohužel ale tahle ženami oceňovaná výhoda nebyla tak trvalá, jak by si Ashley přála. „Ten menší pas mi vydržel jen krátce. V okamžiku, když jsem sundala korzet, se vrátila moje stará postava,“ svěřila se.

A ačkoli korzety jistě nejsou nejpohodlnějším oblečením, kostýmní návrháři seriálu Ellen Mirojnick a John Glaser řekli webu usmagazine.com, že jsou podle nich klíčem k propojení „historické reality“ regentské éry s „vizuálem Bridgertonovské fantazie“.

Jestli to tak opravdu je, se v nových dílech seriálu Bridgertonovi můžete přesvědčit už 25. března.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -