- Reklama -

Eloise Bridgertonová: Vezme si nakonec tiskaře Thea Sharpa, ve kterém našla zalíbení?

Třetí řada seriálu Bridgertonovi už pomalu vzniká a bude jistě zajímavé sledovat, jak se bude vyvíjet láska, kterou v nedávno uvedených dílech poprvé okusila Eloise Bridgertonová. Jak dopadne její vztah s tiskařem jménem Theo Sharpe?

- Reklama -

I druhá řada seriálu Bridgertonovi se rychle po svém uvedení stala číslem jedna na netflixáckém žebříčku sledovanosti v mnoha zemích světa a Česká republika v tomto případě není výjimkou. Nové díly se už nijak nezabývají vztahem vévody Simona a Daphne Bridgertonové, víc jde o další členy rodiny. Kromě hlavního hrdiny druhé série Anthonyho hraje prim v ději především mladší sestra Daphne Eloise Bridgertonová (hraje ji Claudia Jessieová). Ta má na začátku prvního dílu druhé řady zazářit jako nejnovější debutantka, ale na rozdíl od své sestry se z toho nijak netěší. Její nespokojenost je nepřehlédnutelná až do doby, než potká šarmantního a inteligentního tiskaře Thea Sharpa (Calam Lynch).

Vezme si Eloise Bridgertonová Thea Sharpa?

bridgertonovi calam lynch
Calam Lynch jako Theo v 2. řadě seriálu Bridgertonovi. | Foto: Liam Daniel/Netflix © 2022

(Pozor: článek obsahuje spoilery 2. série seriálu Bridgertonovi)

Druhá série Bridgertonových vychází stejně jako ta první z románu Julie Quinnové. Druhá řada se inspiruje dílem Vikomt, který mě miloval a sleduje snahu Anthonyho Bridgertona (Jonathan Bailey) najít vhodnou manželku. Kromě toho se do centra pozornosti dostává více i temperamentní Eloise Bridgertonová, která právě dosáhla plnoletosti, takže je ve vhodném věku, aby si našla ideálního nápadníka.

Jenže představa nudných plesů a nepohodlných šatů v Eloise budí spíš hrůzu. Mužům se vyhýbá a víc řeší to, jak ženy nemohou mít vlastní názor a svobodu. I díky tomu dojde k nepravděpodobnému propojení urozené Eloise s chudým tiskařem Theem Sharpem, který pracuje v tiskárně, do které Eloise zavede pátrání po Lady Whistledownové.

- Reklama -

Dvojice si rychle vytvoří vztah díky společné lásce k literatuře. Eloise dokonce Thea zasvětí do svého pátrání po totožnosti Lady Whistledownové. Zpočátku Eloise své city popírá, ale na konci seriálu už před sebou nedokáže skrýt, že k Theovi cítí něco zvláštního. Protože si ale uvědomuje, že je spolu nesmí nikdo vidět, Theo vztah, který právě začínal vzkvétat, ukončí.

Kdo je Phillip Crane?

bridgertonovi
Philip Crane | Foto: Netflix

Což se pochopitelně nezdá mnoha seriálovým fanouškům, kteří by rádi viděli dvojici spolu. Dojde k tomu? Odpověď lze najít v knize Siru Phillipovi, s láskou. Právě tato kniha Julie Andrewsové vypráví milostný příběh Eloise Bridgertonové, informuje hitc.com. Jak už název napovídá, Theo Sharpe nakonec není tím, s kým Eloise skončí. V páté knize série naváže Eloise přátelství s Phillipem Cranem (Chris Fulton), se kterým si pak píše dopisy.

Phillip je bratr George Cranea, což je ten, který se měl oženit s Marinou Thompsonovou (Ruby Barkerová). Když se Phillip a Eloise poprvé setkají, Eloise ho rozhodně nepovažuje za ideálního partnera. Přesto se nakonec vezmou a je pravděpodobné, že seriál bude v tomhle případě kopírovat děj knihy.

Ve druhé sérii se Colin Bridgerton (Luke Newton) vydává za Marinou a seznámí se s Phillipem. Mezi dvojicí rychle vzniklo pouto díky společné lásce k cestování, ale Marina z toho není šťastná. Řekne Colinovi, aby ji vyškrtl ze svého života, a tak není jisté, zda Marinu ještě uvidíme v dalších dílech. Přesto to byl první krůček Philipova sblížení s Bridgertonovými, takže se možná brzy dokčáme i jeho seznámení s Eloise.

Existuje však samozřejmě možnost, že se seriál rozhodne jít jinou cestou, než je ta vytyčená v knihách. Podle některých reakcí na redditu totiž Eloise našla v Theovi dokonalý protějšek. Příliš pravděpodobné tohle ale není, protože zatím děj seriálu v nejdůležitějších bodech knihy Julie Andrewsové kopíruje úplně přesně.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Deadpool a Wolverine se občas ztrácí v překombinovaném ději, snímek sráží i momenty s nízkou vizuální kvalitou

Deadpool & Wolverine (2024) je film, který spojuje dva nejoblíbenější antihrdiny Marvelu v chaotickém, humorném a občas i dojemném dobrodružství. Režie se ujal Shawn Levy a tento snímek znamená důležitý moment, protože integruje Deadpoola do Marvel Cinematic Universe (MCU), což fanoušci dlouho očekávali.

Hořké zklamání z finále druhé řady Rodu Draka: Tvůrci vynecháním některých klíčových scén zradili fanoušky

Finále druhé řady seriálu Rod draka mělo být triumfálním zakončením sezóny plné intrik, napětí a osudových zvratů. Místo toho však přineslo epizodu, která sice nabízí několik silných momentů, ale celkově působí jako zklamání. Seriál, který se snaží kráčet ve stopách Hry o trůny, se v závěru druhé řady potýká s problémy, které by měly znepokojit nejen fanoušky, ale i samotné tvůrce.

Meghan Markle přiznala myšlenky na sebevraždu: „Nechtěla jsem už dál žít“

Meghan ve svém posledním rozhovoru prozradila, že období jejího života v královské rodině bylo plné neustálého stresu a tlaku. Ten v jejím případě nakonec...

Zemřel Bob Newhart, profesor Proton ze seriálu Teorie velkého třesku

Bob Newhart, ikonický komik a herec, známý českým divákům především jako Profesor Proton ze seriálu "Teorie velkého třesku", zemřel ve věku 94 let. Smutná zpráva zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i jeho fanoušky po celém světě, kteří si oblíbili Newhartův suchý a inteligentní humor.

Recenze: Třetí řadu Medvěda táhne Richieho proměna, některé díly ztrácí tempo

Třetí řada oceňovaného seriálu Medvěd, který se stal hitem na Disney+, pokračuje v trendu nabízet divákům syrový pohled do světa gastronomie. Seriál, který vytvořil Christopher Storer, nabízí nejen napínavé drama, ale také důkladnou psychologickou sondu do života kuchařů a jejich osobních bojů. Třetí série, premiérově uvedená 17. července, přináší deset nových epizod plných emocí, napětí a nečekaných zvratů.

Šokující plány Shannen Doherty před smrtí: Poslední přání zahrnuje smíšení jejího popela s popelem psa a otce

Shannen Doherty, která se proslavila především díky své ikonické roli Brendy Walshové v seriálu „Beverly Hills, 90210“, před svou smrtí sdílela své šokující plány na vlastní pohřeb. Herečka, která prohrála boj s metastatickou rakovinou ve čtvrtém stadiu, se rozhodla, že její pozůstatky budou smíchány s popelem jejího psa a otce.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -